Simppeliä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Joskus ei tarvitse kuin olla vaan. Möllötellä juurikin siinä lempparineuleessa, jonka poimit ensimmäisenä vaatekaapistasi juuri silloin, kun ei tarvitsee panostaa tai oikein tsempata. Se on se pusero, joka lämmittää, kun on kylmä ja on aina turvallinen vaihtoehto. Et voi mennä vikaan, kun kääriydyt sen sisuksiin silloin, kun luulit, että kevät on jo tulossa ja ikkunan takana pyryttääkin lunta. Laitat sen koiralenkille takin alle, etkä vilustu. Se ei tarvitse kuin paksut legginssit ja lämpimät villasukat seurakseen – niillä pärjäät hienosti.

Siinä se on: mun lempparineuleeni Gina Tricotilta. Pitkä vetoketju selässä sai mut ensin luulemaan, että se on villatakki, mutta se olikin paljon jotain muuta. Se olikin mun tän talven paras neulepaitahankinta. Hengailin tänään päästä varpaisiin Gina Tricotissa, mahtavinta ikinä. Oli niin rento olo.

Hei kaverit, olen hieman neuvon tarpeessa. Curiouser & Curiouser- blogin lukijoista valtaosa on varmaankin sellaisia, joita kiinnostaa muoti ja pukeutuminen, ja siksi pohdinkin sitä, kaipaisitteko blogiin enemmän asukuvia näkyviin? Koska postailutahtini on suurin piirtein pari postausta päivässä, voisin toisen postauksen tehdä aina pääosin vain päivän vaatetuksesta. Kommentoikaa toki, mitä mieltä olette? Ja muitakin toiveita saa esittää. (:


Posted in Yleinen by Bella.