Onnellinen blondi

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Voi kuulkaas täällä hymyillään nyt kuin se kuuluisa Naantalin aurinko! :)) Me so happy happy. Kaikkihan alkoi siis viime lauantaista ja lähtötilanne oli silloin tämä: tumma kotivärjäilty olkapäille ulottuva malliton tukka, joka kaipasi pikaista päivitystä, ja ennen kaikkea vaaleaa väriä! Päätin jokin aika sitten, että matka blondiksi saa jälleen alkaa, ja tavoitteena oli kesätukka 2011 ;)

Lauantaina astelin sitten Parturi-Kampaamo Divan tuoliin operoitavaksi. Tavoitteena oli hieman testailla, miten hiuksia nyt sitten lähdettäisiin vaalentamaan, ja kuinka se ylipäätään onnistuisi. Samalla aaltopituudella olimme saman tien parturikampaaja Jaanan kanssa, jonka kanssa yhteinen sävel löytyi saman tien, ja höpöteltävää riitti vaikka kuinka paljon. Oli helppoa antaa Jaanalle vapaat kädet hiusten suhteen ja luottavaisin mielin kotimatkani kohti blondiutta alkoi.

Hiukseni eivät oikein koskaan tummuneet tasaisesti kotivärjäilyn avulla, ja suurimpana ongelmana olikin hiusteni vihertävyys, jota ei lopulta saatu edes kampaamovärein piiloon. Niinpä tänään ryhdyttiinkin sitten radikaaleihin toimenpiteisiin. Vaalennusaine pistettiin koko päähän ja lopputulos yllätti minut totaalisesti!

Ei, se ei ole vihreä, ei se ei ole oranssi. Se on VAALEA. Koko tukka kerralla, vaikka olinkin varautunut, että vaalennusprosessi vaatii monen monta kampaamokäyntiä.

Hiukseni säilyivät operaatiossa hyväkuntoisina, toki latvat hieman kokivat kovia, mutta Jaanan ohjeistuksella ostin kotiin kunnon setin laadukkaita kampaamotuotteita, joiden avulla hiukseni saavatkin nyt seuraavaan värjäyskertaan asti hellää hoitoa. Suoristusraudan käyttöä Jaana ei suositellut nyt vähään aikaan, mutta onneksi kyseinen vekotin ei minulla usein käytössä olekaan.

Cutrinin hoitoaine (ens. oikealta) taittaa hopeashampoon tavoin hiusten keltaisuutta, vahvistaen ja samalla kosteuttaen hiusta. Aine levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa halutusta lopputuloksesta riippuen n. 5 -8 minuuttia.  Schwarzkopfin Repair and Rescue puolestaan sulkee hiuslatvat ja ehkäisee niiden haaroittumista. Tuotetta hierotaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Timo Restore-suihke on tarkoitettu vahvistamaan haurasta hiusta, ja onkin hiuksiin jätettävä tuote. Tämän arsenaalin avulla on nyt siis tarkoitus kotikonstein hoitaa hiukset taas hyvään kuntoon, nyt kun värimaailmakin alkaa olla se oikea minulle.

Minulla on nyt niin kotoinen olo, etten osaa edes sanoin kuvailla :D Blondi tuli taloon, tai teki ainakin vaikuttavan come-backin.

Kiitos Jaana! Oot paras :)


Posted in Yleinen by Bella.