Suklaista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

henkselihame: Gina Tricot

farkkulegginssit: Gina Tricot

valkoinen paita: H&M

ei pöllömpi koru: kirppari

hiuspanta: H&M

Arkistojen aarteista pääsi tänään käyttöön monikäyttöinen ja leikkaukseltaan ihanainen musta Gina Tricotin henkselihame. Hameen ympärille saa luotua kymmenittäin erilaisia lookkeja vaihtamalla alle erilaisia pitkä- ja lyhythihaisia, värikkäitä tai ei-niin-värikkäitä puseroita. Tällä kertaa mentiin klassisella mustavalkoisella linjauksella, ja mustavalkoisen kokonaisuuden sitoi yhteen H&M valkopilkkuinen rautalankapanta. Pöllö kiikkui kaulassa lemmikkinä. ♥

Sillä välin, kun Eppu köllötteli sohvalla ja katseli jännittyneenä kuinka Salkkari-Heidin käy (olikohan tuo nyt liian jännä jakso 2-vuotiaalle? :D), minä hemmottelin mieltä ja kehoa suklaalla! Joululahjaksi saatu suklainen Dermosilin kasvonaamio pääsi siis tänään ensimmäistä kertaa testiin. Naamio oli herkullinen. Mikä parasta, naamio ei ainoastaan tuoksunut ja tuntunut herkulliselta, vaan 15 minuutin vaikutusajan jälkeen kasvot tuntuivat niin pehmoisilta. Ja tokihan teekupposen seuraksi oli nautiskeltava pari syntisen hyvää suklaakonvehtia.. Täydellinen hemmotteluhetki ja ripaus luksusta tiistaihin.

Eppukin havahtui lopulta pois Salkkareiden äärestä, kun suklaan tuoksu leijaili pikkumiehen nenään. Tällä kertaa tämä karvaturri jäi kuitenkin ilman kasvanaamioita ja joutui tyytymään leikkikanan nakertamiseen.

Psst. Uusi Canon EOS500-järkkärini saapui eilen, ja olen totaalisen myyty. En voi muuta kuin suositella kyseistä järjestelmäkameraa kaikille teille, jotka kameran hankkimista olette pohtineet. :)


Posted in Yleinen by Bella.