Noora kanasensa niitylle ajoi..

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Joko teillä itää? Havahduin tänään keltaisiin ajatuksiin, kun pikkuvirpojat muistuttivat minua, että pääsiäinenhän on siis jo ensi viikolla (,ja luvassa on tietysti myös ihana pätkäisty työviikko). Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi… Siis vain viisi yötä siihen, kun pääsiäisruohon pitäisi jo kukkia! Nyt tulee kiire!

Laitatteko pääsiäistä kotiin? Minulla on ainoastaan yksi pääsiäisperinne, ja se on pääsiäisrairuohon kasvattaminen. Meillä pääsiäinen vihertää kuitenkin ohrasta.

Mutta siis siihen kiireseen; nyt äkkiä siemenet itämään, mikäli haluat nauttia vihreästä pääsiäisestä. Varaudu seuraaviin välineistöin:

Omat ohran siemeneni hankin onneksi jo pari viikkoa sitten (S-Marketista), joten siemeniä löytyi kotoa kylvöä varten. Ohran siemenistä kasvaa kauniin vihreä rairuoho, unohtamatta sitä, että pakkauksen mukaan ruohon pitäisi alkaa vihertää viiden päivän kuluttua istutuksesta, toisin sanoen juuri parahiksi pääsiäiseksi ;)

Vaikka en panostakaan  pääsiäiskoristeluun sen ihmeellisemmin, jotakin pientä laatikon kätköistäni toki löytyy. Pikkutipuset ja niiden kanaemon olen hankkinut ensimmäiseen kotiini kolme vuotta sitten, ja hyvässä kunnossa näyttävät tipuset edelleen olevan.

Jätin istutukseni nyt itämään rauhassa auringon paisteeseen runsaan kastelun jälkeen. Pian nähdään onko ruoho vihreämpää pääsiäisenä parvekelasien sisä- vai ulkopuolella ♥


Posted in Yleinen by Bella.