Haalarihuumaa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Haalaribusiness käy nyt kuumana, ja mitä isot edellä sitä pienet perässä. Eilen meinasin sortua jo minäkin. Vältyin vielä kiusaukselta kertoessani teille jokin aika sitten Ginan Tricotin jumpineista. Värit eivät oikein houkutelleet ja järki voitti lopulta tunteet. Enhän minä tuollaista tarvitse, missä edes sitä käyttäisin..

Eilen löysin itseni sähköpostiini tulleen uutiskirjeen vuoksi selailemasta H&M:n Fashion Against AIDS- mallistoa, ja siellähän niitä taas oli. Niitä haalareita siis. Klikkasin harmaan olohaalarin ostoskoriin. Hinta oli edullisempi kuin mitä GT:n haalareilla, väri oli neutraalimpi ja mallikin jollakin tavalla mukavamman näköinen. Järki iski taas kapuloita rattaisiin, ja jätin kuin jätinkin haalarin lopulta tilaamatta. ERROR ERROR ERROR. Myöhemmin kuitenkin päätin, että laitan haalarin tilaukseen, jotta pääsen sitä sitten rauhassa sovittelemaan kotona. Klassinen virhe, aikaisin aamulla myynnissä oli enää sold outia.

Fashion Against AIDS on kokonaisuudessaan tutustumisen arvoinen mallisto, jäljellä oli vielä vaikka mitä ihania värikkäitä herkkuja. ♥

Pari rohkeaa on ottanut eilen jättämäni haasteen jo vastaan. Joko sinä tiedät millaisessa mekossa juhlit kesäjuhlia? ;)


Posted in Yleinen by Bella.