Etana etana sarvet ylös vapun kunniaksi!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Etana etana näytä sarves, onko vappuna pouta. Viimeiset kaksi vappua kuluivat villin vaarallisissa opiskelijapippaloissa ja tietenkin tumman liiloihin haalareihin pukeutuneena. Tämä vappu tulee olemaan varmasti hieman erilaisempi, ajattelin nimittäin viettää sen bikineissä. No en nyt sentään koko vappua; olemme nimittäin heti vapunaattoaamuna suuntaamassa Matin kanssa kylpylään. Valmistujaislahjaksi saamamme lahjakortti hemmotteluhoitoineen on vielä käyttämättä, ja päätimmekin juhlistaa nyt sen avulla vappua hieman eri tavalla kuin normaalisti.

Muita suunnitelmia meillä ei vapun kunniaksi vielä olekaan. Mutta aina pitää varautua yllätykselliseenkin vappuiluun, ja tämän takia pengoinkin vaatekaappini täydellisen vappumekon löytämiseksi (ja mitä sitten vaikkei mitään suunnitelmia ilmaantuisikaan, kökötän sitten mekko päällä kotona ja hörpin simaa ;).

Täydelliseksi rimpsuilevaksi vappumekoksi valikoitui H&M:stä tehty alelöytö, joka ei ole vielä koskaan päässytkään hintalapuista päätellen ulos tuulettumaan. Mekko oli seitsemän euron löytö, ja ehkäpä se onkin vain odottanut kaapissa sitä täydellistä tilaisuutta. Vappuun kuuluvat ehdottomasti röyhelöt ja blingblingit, joten koruja ei tällä kertaa voi olla liikaa. Lindexin turkoosikivinen sormus on ihastuttava yhdistettynä Lindexin helmikoruihin ja Glitterin paljettirannekoruun.

Ballerinat valitsin palkinnoksi Nellyn bikinikisan voitosta, ja nekin ovat kiltisti odottaneet kenkälaatikossa tähän päivään asti käyttövuoroaan.

Kannattaisiko tätä kokonaisuutta lähteä viemään vappukävelylle tai -karkeloihin vai ihan vaan pysytellä kotosalla? ;)


Posted in Yleinen by Bella.