Hatullinen prinsessahäitä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

On aurinkoinen perjantai-ilta. Meillä vaan tuhistaan. Matti nukkuu. Eppu nukkuu. Noora ei nuku. Hirvittävän epäkiva yhdistelmä, kun mulla on kauhea höpöttelemisen tarve. Onneksi mulla on blogi. Matti taisi tosin mennä taktisille päiväunille välttäen samalla monen tunnin kertomukset tämän päivän prinsessahäistä. Kun kerroin katsoneeni koko lähetyksen, noin 4 ja puoli tuntia, Mattia alkoi yhtäkkiä väsyttää.

Sain tänään kevään ensimmäisen kukkalähetyksen. Muori tuli kylään yllättäen minut samalla ihanalla pinkillä pelargonialla. Se onkin parvekkeeni ensimmäinen kukka tämän kesän osalta. Yritän pitää tänä vuonna kuitenkin järjen päässä, kun lähden kukkaostoksille. Viime vuonna parvekkeemme oli kuin viidakko, jonne ei olisi mahtunut edes yhtäkään Tarzania. Kiitos mummeli vielä kukasta! ♥

Hahahahatut ovat itselleni kovin vieras asustamisen muoto. Te, jotka katselitte tänään kuninkaallisia häitä ette voineet olla huomaamatta sitä hattujen kirjoa mitä tv meille välitti. Mykistyin nähdessäni Victoria Beckhamin tummansinisen päähässäkän (ja näittekö ne korot!!), joka sai kuitenkin ohjelman edetessä paljon lisää kilpasisaria. Hatut olivat selvästikin in. Melkoisia väkerryksiä löytyi niin kuninkaallisten kuin vieraidenkin päästä. Ja onnea teille brittiläisille, jotka laitoitte rahanne likoon sen puolesta, että kuningattaren hattu on keltainen ;)

Palatakseni omaan suhtautumiseeni hattuja kohtaan, jouduin häiden inspiroimani etsimään kaapistani H&M:n valtavan lierihatun, joka ei vielä koskaan ole ollut päässäni. Parvekkeella puuhaillessani hattu osoittautui kuitenkin käteväksi. Aurinko ei porottanut päähän eikä silmiä häikäissyt. Hullunhyvä hattu (:

tunika: Kappahl

legginssit: Pieces

lierihattu: H&M




Posted in Yleinen by Bella.