Kärpänen kylpylässä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tämä kevätkärpänen pörräsi siis viime lauantaina vapputunnelmissa Nokian Kylpylähotelli Edenissä. Täydellinen auringonpaiste houkutteli meidät kylpylän kupeessa olevien venelaitureiden luo ennen kylpylään menoa, ja voi kunpa ilma olisi ollut edes hitusen lämpimämpi, jolloin terassilla olisi voinut korkata myös tämän kevään jätskikauden.

Kääriydyin H&M:n ihanan pehmoiseen kamelinruskeaan pochoon/huiviin, jonka sisuksiin ei onneksi kylmä purrut.

huivi: H&M

farkut: Only

kävelykengät: Tapas (kirppari)

aurinkolasit: H&M

laukku: Panos Emporio

Kylpyläreissu oli kokonaisuudessaan kovin rentouttava ja uutuuden viehätystä sisältävä kokemus. Hemmotteluhoidoistakin saimme osamme; itse pulahdin heti kylpyläretken aluksi kylpylähotellissa sijaitsevan hoito- ja hemmottelukeskuksen elvyttävään jasmiinikylpyyn. Kylvyn lisäksi kasvoille levitettiin hoitava jasminkasvonaamio. Tunnelmallinen musiikki, kynttilänvalo ja poreamme sopivat lauantaiaamuun aikas mukavasti. ♥

Mikäli kaipaatte lahjavinkkejä tai ideoita esimerkiksi tulevan kesän hääpareja ajatellen, pitäkäähän mielessä myös erilaiset kylpylälahjakortit. Valmistujaislahjaksi saamamme kylpylälahjakortti pääsi käyttöön siis vasta nyt; mutta mikä olisikaan ollut parempi tapa rentoutua pitkän talven jälkeen kuin lillua talven kylmyydet pois kuumissa altaissa ja uida keinotekoisissa aalloissa lasikaton alla. Ulkoaltaassakin toki piipahdimme; päätä alkoi paleltaa kuitenkin niin pian, että kroolasimme äkkiä takaisin sisätiloihin.

Eden tarjoaa kylpijöille hyvät puitteet; pukuhuoneet olivat viihtyisät, naisten tarpeet oli otettu huomioon (föönejä ja peilejä tarpeeksi pukkarissa), värimaailma oli sekä hoitokeskuksessa että kylpylässä harmooninen, ja ennen kaikkea henkilökunta oli todella ystävällistä. Tilaa uiskennella on paljon ja altaat on jaettu moneen eri osaan, pienemmille hieman lämpimämpää ja matalampaa allasta, isommille vesiliukumäkiä ja porealtaita. Myös virvokkeista pääsi nauttimaan altaiden kupeessa ;) Harmillista kyllä, hotellimajoitusta emme tällä kertaa päässeet testailemaan, mutta ehkä vielä joskus.. :)




Posted in Yleinen by Bella.