Tip tap tip

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Uskokaa tai älkää, tämä tonttu on noin kahdenkymmenen minuutin kuluttua lähdössä pikkujouluihin. Ei se ole niin justiinsa; pikkujoulut joulukuussa tai toukokuussa, whatever. Pitäisiköhän porukka minua myöhäisenä vappujuhlijana jos kipittelisin illalla Hämeenkatua pitkin tonttulakki päässä. Mahtava viikko takana, energiaa riittää vielä viikonlopullekin, ja luvassa onkin itse asiassa kolmen päivän loma, josta osan vietän poissa kotimaisemista, läppärin kanssa tietenkin. Tämä blogi ei nuku koskaan. :D

Vielä en konkreettisesti pääsee Espanjaan, mutta mieli lähtee jatkuvasti omille teilleen kulkemaan jo Barcelonan nähtävyyksiä ja katuja läpi. Yritän kuitenkin malttaa nauttia myös kesästä. Onpa kerrankin jotain mitä syksyssäkin odottaa. Tai oikeastaan tämä syksy tuo mukanaan toisenkin makeen jutun, jota en kuitenkaan vielä voi paljastaa. Suunnittelen aikas mahtavaa ylläriä eräälle synttärisankarittarelle.. ;) Siitä lisää muutaman kuukauden päästä.

musta bleiseri: Vero Moda

toppi: Vero Moda

farkkulegginssit: Vero Moda

laukku: Friis & Co

kengät: Timeless

Glögi lämpiämään ja Petteri Punakuonon ohjastama reki kohti Tampereen keskustaa. Ette tiedäkkään kuinka kirpaisee se, että Suomen peli jää tänään näkemättä. Argh. Paras voittaa äijät ettette pilaa mun pikkujouluiltaa.

Tip tap tipe tipe kaikille. ♥


Posted in Yleinen by Bella.