M(in)usta valkoinen on aina in!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Elämä voi välillä tuntua hieman mustavalkoiselta.

Mustavalkoisuus on aina muotia. Et voi yksinkertaisesti mennä vikaan pukeutuessasi mustaan ja valkoiseen tai mustaan tai valkoiseen. Sisustaminenkin on näillä kahdella värillä helppoa. Yksinkertainen mutta klassinen look syntyy mustaa ja valkoista sekoittamalla. Minä en osaa olla kuitenkaan ihan niin mustavalkoinen. Vaikka kaupunkinäkymätaulu onkin seurannut minua jo ensimmäisestä omasta kodistani lähtien, en osaa elää ilman väripilkkuja. Tehostevärit ovat mun juttuni.

Tämä koskee kuitenkin vain sisustusmieltymyksiäni. Mustavalkoiset asut ovat kovasti mieleeni. Blogiani lukeneet tietävät, että ostan suurimman osan vaatteistani kirpputoreilta ja juurikin tämän vuoksi valkoisia vaatteita ei vaatekaapistani juurikaan löydy. Joko joku arvaa miksi? Valkoinen väri kellertyy ajan myötä, ja olen suosiolla jättänyt kaikki keltaiseksi värjäytyneet vaatteet rekkeihin roikkumaan. Tuohon keltaisuuteen kun ei pesukonekaan enää pure.

Olen nyt muutaman päivän ajan tutustunut uuteen tuotteeseen, joka lupaa mustavalkoiseen vaatetukseen mieltyneille paljon. Nivea Invisible for Black and White pitää vaatteet valkoisina ja mustina, ja takaa käyttäjälle 48 tunnin tehokkaan suojan. Kuvitelkaapas seuraavanlainen skenaario: On kiire. Laitat itseäsi juhlakuntoon. Dödö kainaloihin. Alat kiskoa yllesi upeaa mustaa juhlamekkoa, kun luulet deodorantin kuivuneen. Kappas. Valkoisia läikkiä ja kohta pitäisi olla jo juhlissa.

Kun jotain testaillaan, niin testaillaan sitten kunnolla. Tutkimustulosteni nojalla on todettava, että ei jää läikkiä ei! Vedin tietoisella riskillä mustan paidan päälleni pian deodorantin levittämisen jälkeen ilman valkoisia läikkiä. Valkoisiin vaatteisiin jäljet kellastuvat vasta jonkin ajan kuluttua, joten arviota aineen toimivuudesta ei sen suhteen voi vielä antaa. Mutta aion palata asiaan tuoreiden testitulosten myötä myöhemmin.

En ole vielä koskaan joutunut pettymään Nivean tuotteisiin. Muistatteko, kun rakastuin tähän kasvonaamioon? Kyseinen tuote on minulla edelleen viikottaisessa käytössä. Talven rasittamat jalkani pelasti tämä kosteusvoide, joka vaikuttaa niin riittoisalta, että viiden euron rasvapurtilo riittää helposti yli kesän. Testissä ollut antiperspirantti soveltuu meille herkkäihoisille, tuoksu on mieto (kaksi tuoksuvaihtoehtoa) ja se vaikuttaa täyttävän deodorantin tärkeimmän vaatimuksen; se tekee sen minkä se lupaa.

Tiesittekös muuten, että Nivea täyttää tänä vuonna 100 vuotta! Ikinuoren satavuotiaan nettisivustolta löytyy hauska kilpailu koskien esittelemääni tuotetta, jossa voit stailata itsellesi täydellisen mustavalkoisen mekon ja voittaa Marimekon lahjakortin. Kokemusteni perusteella tiedän, että joukostanne löytyy todellisia designereita, siispä klik tänne!

Haluatteko kuulla vielä jotain ällöä?

Ne keltaiset vaatteisiin muodostuvat tahrat syntyvät alumiinisuolojen, hien, ihotalin, pesuaineen sekä veden kalsiumkarbonaatin kemiallisen reaktion aiheuttamina.

Jep, mä jätän jatkossakin ne kellastuneet valkoiset vaatteet kirpputorille.

(NIVEA Invisible for Black and White, spray/roll-on/stick n. 3,45€)


Posted in Yleinen by Bella.