Bleiseriä mä metsästän..

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Muistan sen päivän edelleen minuutin tarkasti. Oli Hullujen Päivien aika. Laukussani poltteli kuvasto, josta olin ympyröinyt haluamani tuotteen. Kyseessä oli Vero Modan bleiserit, jotka oli alennettu käsittämättömään 10 euron hintaan. Mä halusin sellasen, ja siksipä hurautin bussilla keskustaan heti ovien auetessa kahdeksalta.

Arvatkaapa iskikö paniikki siinä kohtaa, kun tajusin olevani väärässä paikassa. Tokihan mä nyt oletin, että ihanaiset Vero Modan tuotteet ovat myynnissä One wayn, eivätkä Stockmannin puolella. Aaaargh. Kipin kapin mummojen sekaan liukuportaisiin ja naistenosastolle. No eihän sitä alerekkiä edes erottanut innokkaiden bleisereiden ostajien seasta. Mä oli kuitenkin päättänyt saada sellaisen.

Nappasin rekiltä kaksin kappalein bleisereitä, toisen mustana ja toisen ruskeana, ja tästä myllytyksestä pöllämystyneenä en enää jaksanut edes rynnätä sovituskoppiin. Suoraan kassalle ja kotiin sovittelemaan.

Tuo musta jakku on nyt kulkenut mukanani vuodesta toiseen, valehtelematta jo varmaankin kuuden tai seitsemän vuoden ajan, ja se on edelleenkin täydellisessä pelikunnossa. Vanhuus on nyt tosin pikku hiljaa alkanut iskeä siihen(kin) ja nyt olisi uuden metsästysretken aika. Mistä löytää yhtä täydellisesti istuva, hyvänmallinen ja edullinen bleiseri? Älkää ehdottako sitä Zaran ihanaa pinkkiä bleiseriä, joka on näytillä nyt joka toisessa blogissa. Mua muutenkin ärsyttää, kun Zara ei ole vielä tajunnut rantautua Tampereelle. Ai mitä kävi sille ruskealle bleiserille. Se oli hieman eri mallinen eikä ollenkaan niin munnäköinen kuin tämä musta. Kyseinen takki taitaa roikkua tällä hetkellä Kaija-tädin vaatekaapissa? :)

 Mustavalkoinen toimii aina, ja siksipä tänään mielikuvituksettomuuden vallassa turvauduin tähän varmaan toimistolookkiin. Bleiserin alle istui siis Nellyltä tilattu Jeanie Blushin tunika, josta parempaa kuvaa löydätte täältä. Persoonalliset hihat ja selkämys antavat asuun pientä piristystä. Olen edelleen hullaantunut Ginan sulkakorviksista, ja ne ovatkin jo useampana päivänä roikkuneet korvissani.

Psst. Tänään on hyvä päivä, koska..

a) …paistaa aurinko! ♥
b) …Nellyllä on käynnissä kampanja, jossa koodia PyTT69uR käyttämällä saat 20 euron alennuksen yli 40 euron tilauksesta. Ja ilmaiset postituskulut Nelly lupaa koko kesäksi! Jokos ne kesämekot on hankittu..?


Posted in Yleinen by Bella.