Voihan kukkanen

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hei mikä tää juttu nyt on. Eilen mä palelin pipo päässä talviturkin kastajaisten katsomossa, ja nyt hikee pukkaa pelkällä puolen kilometrin matkalla kauppaan. Ihanaa! Mieli on yhtä korkeella kuin tuo taivaalla möllöttävä pallo, tehokas työpäivä takana ja kohta telkkarista pärähtää Karavaanarit ruutuun. Olen karavaanien kätköissä viettänyt lapsuuteni, joten velvollisuudentunteesta on tämäkin spektaakkeli kyllä nähtävä.

Matista on kehittynyt melkoinen personal-asukuvaaja, ja kun mies käskee hyppiä voikukkapellossa, niin ei kai siinä oikein muutakaan voi. Koittakaapas, tuollainen pomppinen on todella virkistävää, ja riittää ohikulkijoilla ainakin hämmästelemistä. Aurinko tekee ihmeitä. Sen lisäksi, että olen siivonnut asuntoa kesäkuntoon, sai blogikin osansa uudesta ulkoasusta, ja nyt ruudulla komeilee uusi raikas banneri. Toivottavasti uudistus miellyttää myös lukijoiden silmää? :)

valkoinen paitapusero: H&M

beiget haaremihousut: Vila

aurinkolasit: H&M

kaulakoru: Pieces

gladiaattorisandaalit: Timeless

laukku: H&M

Sen lisäksi, että harrastin tänään niityllä kirmaamista, mun oli pakko tuhlata pari euroa ihan vain kokeilumielessä. Legendaarinen Starbucks on nyt siis rantautunut Suomeen, ja uudet tuotteet nököttävätkin nyt markettien kylmähyllyillä. Kylmä kahvi ei kaunista, enkä yleensä ole vastaavanlaisiin tuotteisiin tykästynyt. Noh, pakkohan sitä oli maistaa. Pillimehumainen muki oli hauska, ja myönnettäköön, että Seattle Latte oli ihan juotavaa. Ei nouse kuitenkaan Juhlamokan ja kumppaneiden ohi, liian makeaa ja kylmää mun makuun ;)


Posted in Yleinen by Bella.