My hair rescue team

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Saanko esitellä, my hair rescue team. Näillä neljällä tuotteella olen saanut nyt hiukseni takaisin siihen kuntoon, millaiset ne olivat ennen suuria värjäysoperaatioita. Uusille lukijoille kerrottakoon, että värjäsin hiukseni viime syksyni platinablondeista pikku hiljaa tumman ruskeiksi. Syystä tai toisesta hiukseni kuitenkin hylkivät tuota tummaa väriä ja jopa kampaajani oli lopulta sitä mieltä, että hiukset on värjättävä takaisin vaaleiksi. Hiukseni olivat nimittäin alkukeväästä yhdessä vaiheessa jopa vihertävät, kun tumma väri haaleni hiuksista viikon sisään aina värjäilyn jälkeen pois.

Hiukset ovat nyt taas siis vaaleat, ja hyvä niin. Platinablondius on minun juttuni, ja seuraava vaihe tulee jossakin vaiheessa olemaan ehdottomasti teippipidennysten hankinta. Tällä hetkellä käytän kuitenkin clip-on-pidennyksiä Rapunzel of Swedeniltä. Lisää hisutenpidennyshistoriastani voitte lukea täältä.

Mutta pidemmittä puheitta, vuorossa uusien parhaiden ystävieni esittelyä:

Schwarzkopfin BC Hairtherapy (1.) minulta löytyi hyllystä jo ennen värjäilyjen aloittamista, mutta prosessin aikana siitä tuli jälleen kullanarvoinen tuote. Kyseessä on siis poispestävä korjaava voidemainen shampoo, jonka kannattaa antaa vaikuttaa hiuksissa jonkin aikaa (5-10 min).

Saman sarjan Sealed Ends tuubi (3.) keskittää voimansa latvojen korjaamiseen. Se sulkee hiuslatvat ja ehkäisee niiden haaroittumista. Voide korjaa hiuksen rakennetta sisältäpäin, mikä tekee hiuksista sileät ja pehmeät. Mielestäni tuote saa hiukset ja latvat myös ihanan terveen ja kiiltävän näköisiksi. Tätä ainetta ei siis huuhdella pois ja sitä voi käyttää joko märkiin ja kuiviin hiuksiin. Plussaa ihanasta tuoksusta (hiukset tuoksuvat yhtä raikkailta kuin kampaamokäynnin jälkeen!).

Time Restore Satin Sprayta (2.) en oikein aluksi osannut käyttää, ja jonkin aikaa se kököttikin vain hyllyllä. Tuote on suunnattu ”aikuisille hiuksille”, ja sen tehtävänä on vahvistaa hiusta. Hiukseni olivat värjäilyjen jälkeen todella hauraat, ja lopulta aloinkin suihkia sprayta märkiin hiuksiin aina suihkun jälkeen. Hiuksista tuli helpommin käsiteltävämmät, silkkisemmät ja terveemmät. En tiedä oliko lopputulos vain näiden useiden tuotteiden yhteisvaikutuksen summa, mutta uskon tämänkin tuotteen olleen tärkeässä asemassa hiusten ”uudelleenrakentamisessa”.

Cutrinin hopeahoitoaineesta en luovu enää koskaan. Koska hiukseni hehkuivat paikoin oranssia vaalennuksen jälkeen, oli myös hopeoivaa hoitoainetta käytettävä pari kertaa viikossa. Hopeashampoota minulla ei ollut käytössä, ainoastaan tämä Frosty silverblond-hoitoaine (4.).

Vaikka hiusteni sävyn lopputulos onkin nyt se, mihin alunperin tähtäsinkin, voin huoletta jatkaa näiden tuotteiden käyttöä. Hiukset vaativat jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa, ja uskonkin näiden tuotteiden hellivän niitä juuri oikealla tavalla. Kaikki esitellyt tuotteet ovat kampaamotuotteita.


Posted in Yleinen by Bella.