Lauantain leppoisa menu

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

En juurikaan bloggaile monen muun bloggarin tavoin teille ruokatottumuksistani tai pidä virtuaalisia ruokapäiväkirjoja. Syön kuitenkin melko terveellisesti, sallien itselleni kuitenkin herkutteluhetkiä, pitäen kuitenkin huolen siitä, että kroppa pysyy kunnossa. Lemppariherkkujani ovat ehdottomasti mansikkaviinerit ja kermajäätelöt, ja kuinka ollakaan kesällä tulee ruuasta ja herkuista nautittua paaaljon enemmän kuin talvella. Tänään valmistimme Matin kanssa todellisen herkkuaterian, käyttäen ruuanvalmistuksessa  suht terveellisiä ainesosia.

Päivän menu:

salaaatti:

hemapa eli herne-maissi-paprika-pakastepussi, jäävuorisalaattia, 1 paprika, tuoretta tilliä silputtuna, 1 kurkku, 1 punasipuli, salaatin lisäksi pöydässä oli Appetitin fetajuusto-oliivisekoitusta

ruuaksi:

uusia perunoita, sinappisilliä, täytettyjä lihapullia

lisäksi:

chilikastikkeessa paistettuja maissintähkiä

Vinkki: Viipaloi patonki ja paista viipaleet köyhien ritareiden tavoin pannulla oliiviöljyssä. Kun patonkit ovat kevyesti ruskettuneet, ne ovat valmiita nautittaviksi. Rapea ja rouskuva (ja murustava!:D) patonki on parasta jonkin maustevoin kera.

Herahtiko vesi kielelle? ;)


Posted in Yleinen by Bella.