En juurikaan bloggaile monen muun bloggarin tavoin teille ruokatottumuksistani tai pidä virtuaalisia ruokapäiväkirjoja. Syön kuitenkin melko terveellisesti, sallien itselleni kuitenkin herkutteluhetkiä, pitäen kuitenkin huolen siitä, että kroppa pysyy kunnossa. Lemppariherkkujani ovat ehdottomasti mansikkaviinerit ja kermajäätelöt, ja kuinka ollakaan kesällä tulee ruuasta ja herkuista nautittua paaaljon enemmän kuin talvella. Tänään valmistimme Matin kanssa todellisen herkkuaterian, käyttäen ruuanvalmistuksessa suht terveellisiä ainesosia.
Päivän menu:
salaaatti:
hemapa eli herne-maissi-paprika-pakastepussi, jäävuorisalaattia, 1 paprika, tuoretta tilliä silputtuna, 1 kurkku, 1 punasipuli, salaatin lisäksi pöydässä oli Appetitin fetajuusto-oliivisekoitusta
ruuaksi:
uusia perunoita, sinappisilliä, täytettyjä lihapullia
lisäksi:
chilikastikkeessa paistettuja maissintähkiä