Veska löytöjä pullollaan!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kuva ei tee tälle kaunokaiselle oikeutta, mutta täytyi heti päästä postailemaan tästä upeasta ja näyttävästä kaulakorusta, jonka löysin H&M:stä hetki sitten. Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan; sen lisäksi, että kartutin koruvarastoani pilkkahintaan korviksilla ja tällä kaulakorulla, sai myös alusvaatevarastoni edullisesti täydennystä- ihastuttava myyjätär oli juuri päässyt alehinnoittelun makuun, kun kävin nappaamassa parhaat päältä (no jätin mä teillekin jotain..). Kerrankin oli kokoja ja valinnanvaraa!

On toki sulaa hulluutta edes yrittää saada tälläisinä sadepäivinä tukkaa pysymään kuosissa, mutta säitä uhmaten ostin pari pakettia erikokoisia paplareita testaukseen. Voi olla, että silkkinen suihkunraikas tukka ei suostu noiden ympärillä pysymään, mutta sieluni silmin näen jo, kuinka ihanan pöyhkeäksi tukan noilla saa. Ja kyseessä on nyt siis oma tukka, eivät nuo pidennykset, jotka joutavat jäähyaitioon kesän ajaksi. Mitä enemmän tukkaa, sitä lämpimämpi hellekeleillä ;)

Shoppailuretkeni keskittyi siis tällä kertaa Pirkkalan Veskaan, josta olenkin parhaat alelöytöni jo pitkään tehnyt. Ehkäpä Pirkkalan hieman syrjäisempi sijainti saa ainakin Tampereen keskustan asukkaat koluamaan vain keskustan liikkeitä. Ja tämä sopii ainakin minulle, monesti keskustan liikkeissä myydään ei oo-ta, kun Veskan kaupat ovat kyseistä tuotetta vielä pullollaan! Oletteko käyneet koskaan kyseisessä liikkeessä? :)

Alla vielä hieman esimakua yhdestä makeasta jutusta, johon pääsin blogin kautta tutustumaan. Kerron teille siitä heti aamulla lisää! :)


Posted in Yleinen by Bella.