Kimmeltäviä kysymyksiä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

1. Millainen korujen käyttäjä olet?

Kaikkiruokainen ja mitä säihkyvämpi koru on, sitä todennäköisemmin syöksyn harakkana sen kimppuun. Ranteessa killuvat päivä toisensa jälkeen kolme Nomination-ranneketta sekä Thomas Sabon ranneketju. Harrastan korujen käyttöä ahkerasti.

2. Mistä hankit korusi?

Alennusmyynneistä. Kun H&M:llä ja Gina Tricotissa alkavat alet, syöksyn koru- ja asustehyllyille ensimmäisenä. Harvemmin ostan rihkamakoruja normihintaisina. Määrä korvaa laadun, vai miten se nyt menikään ;) Myös ystävät ja sukulaiset tietävät, että minulle lahjaa valittaessa ei korulla voi mennä mönkään. Kaikki yksilöt otetaan lämmöllä vastaan.

3. Miten säilytät korujasi?

Huonosti. Isoimmat kaulakorut roikkuvat suuren naulan varassa eteisen seinässä, sormukset on sullottu yhteen purkkiin kylppäriin, ja liian suuri osa koruista on korulippaassa. Niinpä, yritä sieltä nyt etsiä sitten just se yks tietty. Arvokkaat ja rakkaimmat korut ovat tosin turvassa toisaalla.

4. Mikä on rakkain korusi ja miksi?

Hmmm.. vaikea kysymys. Pakko vastata, että Nominationini. Ne koostuvat muistoista, joita kuljetan päivittäin mukanani.

5. Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?

Jokunen varmaan jo arvaa, mitä vastaan tähän. Eilen huomasin, että Kalevala-korun esiraati oli valinnut suunnittelemani My Saaga joutsenhelani mukaan yleisöäänestykseen. Rakastan koruja ja olisin todella onnellinen mikäli helani päätyisi oikeasti tuotantoon! ♥

Haasteen minulle heitti ihanaisen iloinen Minna ♥

Heitän haasteen eteenpäin haannalle, Millalle, idalle ja Heidille.


Posted in Yleinen by Bella.