Pohjalle

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Uusien kosmetiikkatuotteiden kokeileminen on aina yhtä jännittävää ja mukavaa puuhaa. Eilen kauppareissulta kassan kautta kotiin lähti tuote, josta olen haaveillut jo pitkään.

Lumenen Beauty Base Matifying Primer on siis meikin pohjustusvoide. Testasin tuotetta tänään ensimmäisen kerran ja kyseessä on siis todellakin enemmän rasvamainen tuote, eikä sen tarkoituksena ole peittää ihon pieniä virheitä. Pohjustusvoiteen tehtävänä on tasoittaa iho kauniin himmeäksi ja pitää meikki kauniin kuulaana ja raikkaana koko päivän ajan! Pohjustusvoiteen levittämisen jälkeen meikkivoide tasoittuu iholle tasaisemmin.

Hmmm, mutta mitä mieltä on Noora? Joko tuote ei sovellu lainkaan minulle tai sitten pariutin sen vääränlaisen meikkivoiteen kanssa, mutta jokin meni vikaan. Pohjustusvoide levittyi todella hyvin ja tasaisesti, koostumus oli miellyttävä ja lopputulos vaikutti lupaavalta. Meikkivoiteen levittäminen ei sitten ollutkaan niin helppoa. Levittäessäni meikkivoidetta pohjustusvoide ikään kuin kuoriutui irti ja lähti pois. Päätinkin testailla ainetta tänään vielä toisen meikkivoiteen kanssa, sillä tuote vaikutti kuitenkin äärettömän mukavalta kasvoilla.

Onko joku tehnyt jo parempaa tuttavuutta kyseisen tai vastaavan tuotteen kanssa? :)


Posted in Yleinen by Bella.