Lakkarakkaus

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Yleensä mun kynsien lakkailu ei herätä ajatuksia tuossa miespuolisessa asuinkumppanissani suuntaan tai toiseen, mutta tänään sain hieman kommenttia lakkaillessani kynsiäni lomakuntoon. ”Siis ton lakan täytyy nyt kyllä olla jotenkin todella spesiaalia, kun sää lakkaat kyntes Tapparan väriksi”, totesi hän. Hups. En edes tajunnut aiemmin asiaa. Olen niin hullaantunut jo aiemminkin esiteltyihin MNY Maybelline Ney Yorkin lakkoihin, että en edes tajunnut Ilveksen vankkumattomana fanina kääntäneeni vahingossa takkia. Hämmentävää.

Keltainen ja pinkki lakkani saivat nyt siis kynsilakkahyllylle kaverikseen oranssin ja sähkön sinisen. Tämä keräilyinto ei kyllä taida päättyä vielä tähän. Vielä on monta väriä hankkimatta, ja ainut paikka, missä olen näitä nähnyt on Kuljun Kartano. Täytyy taas keksiä jokin oiva tekosyy, miksi mun on ihan just nyt heti pakko päästä siellä käymään :D

Psst. Huomasin uusinta Elleä selaillessani, että punapilkullinen huivi on ainakin Moschinon mukaan nyt in. Kovin samankaltainen huivihan on palkintona järjestämässäni juhannusarvonnassa, johon voit osallistua vielä muutaman tunnin ajan! Klikkaa tästä itsesi mukaan arvontaan ;)


Posted in Yleinen by Bella.