Virkeää vihreää

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Suunnitellessani tänä aamuna jo jännittyneenä huomista Tallinnan reissua, päätin postailla teille myös vielä yhden juhannuksen ajan asuistani. Te, jotka olette blogiani lueskelleet aiemminkin, saatatte muistaa, että vältän vihreää väriä viimeiseen asti. Juhannus varmaankin vaikutti tämän juhannusneidon asuvalintaan ja värimieltymyksiin niin voimakkaasti, että löysin lopulta itseni eilen vihreästä mekosta.

Vihreä mekko on Gina Tricotin kevyt ja ilmava trikoounelma; mekko on olkaimeton ja se kiristetään malliinsa mukana tulleen vyön avulla. Viileän ilman vuoksi valitsin jalkaani mustat legginssit ja kirpparilta löydetyn H&M:n neuletakin. Jalkaan ballerinat ja mukaan IVANA Helsingin weekend bag, jonne mahtuu kaikki, mitä ihminen viikonlopun aikana voi tarvita :D En tiedä johtuuko asusta tykkäilyni siitä, että sovin ainakin kuvissa hyvin tuohon luonnonmukaiseen taustaan, mutta voihan olla, että vihreä alkaa pikku hiljaa hiipiä myös minun vaatekaappiini..

Viikon loma starttasi siis tänään. Tänään riennän tapaamaan ystävääni ja huomenna suunnataan nokat kohti Tallinnaa. Jotenkin mulla on vähän sellainen fiilis, että huominen kuluu hyvin pitkälti shoppaillen ;)


Posted in Yleinen by Bella.