Lukijan toive: Kymmenen kuvaa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt on aika esitellä ensimmäinen lukijan ehdottoma toivepostaus. Jonna ehdotti, että tekisin postauksen 10 ottamastani valokuvasta, jotka tavalla tai toisella miellyttävät omaa silmääni. Olen viime aikoina kuvannut uuden kameran myötä paljon, ja koska ehdotus oli niin kovin inspiroiva aloin toteuttaa sitä heti. Jonna, kurkkaapa postauksen loppuun niin näet millainen pikku palkinto sinua hyvän ehdotuksesi ansiosta odottaa. Lähetäthän minulle sähköpostitse postitusosoitteesi, jotta saan palkinnon postiin.

Lisää postaustoiveita voi käydä jättämässä vielä tänne!

1. Hyppy. Kuva on otettu viime talvena. Voi sitä riemua, kun Epun päästää koirapuistossa hihnastaan. Varokaa kivet ja männyn kävyt täältä tulee Eppu!

2. Ukkosmyrskyn jälkeen: Riensimme ukkosmyrskyn jälkeen tarkistamaan, että se ei vahingoittanut viljasatoa. Kaikki hyvin.

3. Uskollinen ystävä: On kesä ja aurinko lämmittää ikkunan läpi ystävyksiä. Viis ulkona kirmaamisesta, Eppu pysyy tiukasti siellä missä sitä tarvitaan, isäntänsä vierellä.

4. Kato mato!: Muistatteko vielä kuinka kämmenellä kiemurteleva kastemato sai lapsena aikaan naurunpyrskähdyksiä. Miksi se ei enää ole yhtä jännittävää?

5. Viimeinen pysähdyspaikka: Jonnekin sen matkan on päätyttävä. Autojen hautausmaa näyttää tältä.

6. Aavemainen auringonlasku: En ikinä kyllästy ihastelemaan auringon laskua. Parvekkeen ovesta, verhon välistä, aurinko maalaa koko olohuoneemme keltaiseksi.

7. Ruusuinen: Vaaleanpunaiset ruusut näyttivät hieman jo ränsistyneinäkin upeilta mustaa taustaa vasten. ♥

8. Reissumiehet: Kuva on parin viikon takaiselta Tallinnan retkeltämme. Roosa ja rakas pehmoinen koirakaveri odottavat laivaannousua.

9. Yö, jolloin Suomi juhli: Lähdimme jääkiekon maailmanmestaruuden varmistuttua katsomaan, kuinka tamperelaiset ottavat torilla tämän onnenpäivän vastaan. Voi taivas varjele mikä meno!

10. Siivekäs: Inhoan ötököitä yli kaiken, ne surisee ja pörrää ja häiritsee auringonottoa. Silti tykkään tästä kuvasta, ja ehkä vähän tosta ötökästäkin.

Mikä kuvista oli sinun suosikkisi?

Jonna palkitaan hyvän postausehdotuksen ansiosta H&M:n upeilla kesäkorviksilla ja niihin mätsäävällä ruskealla H&M:n kynsilakalla. Onnea! :)


Posted in Yleinen by Bella.