Lyhyesti

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Olen kyllästynyt. Olen kyllästynyt joka aamu taistelemaan clip-on-pidennysteni kanssa. Olen kyllästynyt myös siihen, että omat hiukseni ovat selvästikin menneet lakkoon, eivätkä kasva enää ollenkaan samaan tahtiin kuin pienempänä. Tuntuu, että hiukseni ovat killuneet olkapäiden korkeudella jo liian pitkän aikaa. Kun edes kaurapuuro, maito ja vitamiinit ei auta, niin pakkoko tässä nyt on sitten turvautua taas sinetteihin tai lähteä vieraille vesille teippeilemään?

Lyhyet hiuksetkin ovat äärimmäisen kätevät. Suihku-föönaus-harjaus ja menoksi. Hyvä siihen asti kunnes iltapäivällä hiukset liimautuvat pitkin päälakea. Tänään kuitenkin teemana lyhyestä virsi kaunis. Josko mentäis ihan vaan omilla tänään. Onko kenellekään muuten käynyt niin, että liiallinen clip onien käyttö oikeasti vahingoittaisi hiusta niin, että hiukset ohenisivat eivätkä enää kasvaisi niin innokkaasti?

Tein tänään muutakin repäisevää; värilliset housut jalassa. H&M:n housut rypistyvät kuin paperi, mutta pääsivät siitä huolimatta tänään osaksi H&M From Head to Toe- asuani. Kaikki siis henkkamaukasta, paitsi nuo kadehdittavat silmäpussit, jotka saatan hävittää seuraavassa asusteinventaariossa maailmankartalta. Rokkipimun niittikengät Nelly Shoes.

Psst. Ja siitä aamukammasta, one more to go ;)


Posted in Yleinen by Bella.