Tupsu

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tiedättekös mitä arvoisat blogini lukijattaret ja muut kesäneidot ja -miehet? Tänään on virallisesti kesälomani ensimmäinen päivä, jolloin en ole kieriskellyt enää flunssan kourissa. Sen kunniaksi ruutuihin pärähtää nyt läjällinen asukuvia. Olin niin iloinen tästä hautovan kuumasta keskiviikkopäivästä ja sieraimista, joiden kanssa pystyi hengittämään, että valitsin ylleni raikasta ja hauskaa printtiä. Motelin t-paitamekkonen on turhan lyhyt minun makuuni mekkona pidettäväksi, joten sulloin sen etureunan Onlyn farkkushortsien uumeniin.

Hiukset kiinnitin sotkunutturalla takaraivoon pinnien avulla ja otsatukan laitoin töttörälle lakan (n. puoli pulloa :D) avulla. Otsatukkaa pitää paikallaan H&M:n mustavalkoinen polkadots-rautalankahuivi. Kesäkatuja tallustelin Tapasin kirppiskengissä ja käsivarrellani roikkui jokin aika sitten ostettu kirppislöytölaukku.

Nyt seuraa kuva-arvoitus. Mitä laukussa on sellaista mitä siinä ei ennen ole ollut? Kyllä vain, kukka tupsuineen eli tupsukukka. Suloinen koriste löytyi kauppareissulta (olen niin ovela, kun ehdotin Masalle josko tehtäis ruokaostokset Ideaparkissa, karkasin ovilta suoraan omille teilleni, olen kyllä kamalan huono tyttöystävä.. :D) ja kiinnitin sen nyt vain demonstraatiomielellä kiinni konjakinruskeaan laukkuun. En usko, että tuo kuitenkaan koristeen lopullinen sijoituspaikka on. Noin näyttävä asuste saattaa jättää vähän liialti varjoonsa tuon rakkaan laukkuni.


Posted in Yleinen by Bella.