Auringonkukkavuorta valloittamassa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tämän kesän alennusmyynneissä hillitsin itseäni (no oli vaikeaa kyllä!), ja ostin lähinnä vain sellaisia asusteita ja vaatekappaleita, jotka kävivät myös yhteen. Tänään ylleni pääsikin pari lempiostostani; parin euron shortsit GinaTricotista ja viskoositoppi Seppälästä. Aamulla esittelinkin teille jo koruhankintojani, joissa tuo sulkainen kaulakorukin pääsi näytille. Laskin huvin vuoksi tämän kokonaisuuden yhteishinnan ja päädyin n. kymmeneen euroon. Täydellinen kesäasu syntyy siis helposti pienemmälläkin budjetilla kun vain sattuu olemaan siellä alerekkien luona oikeaan aikaan ;)

Maitokahvin värinen toppi (Seppälä) on tällä hetkellä yksi lemppareistani. En myöskään olisi koskaan uskonut osaavani yhdistää tuota kaunista vanhan roosan sävyä mihinkään, mutta kovasti vikaan en mielestäni mennyt tätä yhdistelmää suunnitellessani. Jokunen teistä muuten jätti kivaa kommenttia täällä esitellyistä biksuista ja ajattelinkin vinkata kaikille kiinnostuneille, että kyseisiä bikineitä (sekä ala- että yläosia) oli vielä paljon jäljellä Hämeenkadun Ginassa, 2.90 euron hintaan siis. Kokojankin oli runsaasti ainakin vielä torstaina jäljellä!

Sen lisäksi, että kiipeilin tänään auringonkukkavuorella pikkukengissäni, kävin tekemässä hankinnan, jota olin jo jonkin aikaa pähkäillyt. Parista alla olevasta kuvasta voi jotakin vihjettä ostoksestani saada.. Kuka arvaa mihin tänään sijoitin? ;)


Posted in Yleinen by Bella.