Iltamia kesäillassa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tämä neiti kesäheinä piipahti eilen seurueensa kera Teiskossa, missä järjestettiin jälleen jokavuotiset heinäkuun kesäiltamat. Kanapaellaa, Stagea, Roosaa ja herra X:ää, iskää ja Mattia, kieltä näyttäviä lehmiä ja kalansilmälinssiä; niistä on hyvät kesäillat tehty.

Paikalle maaseudun rauhaan oli hankittu esiintymään Tampereen Yhteiskoulun lukion Stage-ryhmä. Muistatteko vielä kuinka innoissani kyseisestä ohjelmasta olin ja siitä, että lopultahan TYK nappasi koko potin itselleen? Oli niin hienoa nähdä nyt iso osa ryhmästä livenä lavalla ja mieli tekisi kyllä koko konkkaronkkaa Helsinkiinkin lähteä katsomaan. Hyvin ne veti ;)

Kiitos vielä järjestäjille hauskasta illasta; kesätapahtumat ovat virkistävää vaihtelua viikonlopuille ja tämä tapahtuma alkaakin jo pikkuhiljaa kuulua ihan perinteenä allekirjoittaneen kesään. Paikalla pääsi ihastelemaan jälleen myös eläinkunnan edustajia. Kaapo-kani ja pikkuruinen varsa sulostuttivat vieraita, ja luvassa olisikin ollut myös vielä muun muassa ratsastusnäytös, jota emme valitettavasti ehtineet jäädä katsomaan.

Ensi vuonna uudestaan! ;)


Posted in Yleinen by Bella.