Elokuvaelämyksiä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
 

Viime aikoina olen useasti turvautunut tylsyyden iskiessä lempiharrastukseni toteuttamiseen; leffoihin. Rakastan viikonlopun hetkiä, jolloin ei vain yksinkertaisesti ole muuta hyvää tekemistä kuin polkaisu Jopolla Makuuniin ja uutuushyllyille. Leffassa käyntiä olen vähentänyt hurjasti, mutta dvd:t ja blue-rayt pääsevät vuokralle aika useastikin.

Tämän viikonlopun ex tempore-valinnoiksi nousivat Elokuu ja No Strings Attached. Elokuu oli paljon sitä mitä odotinkin; paljon etukäteen hehkutettu ja mainostettu nuorisoleffa suomalaisille leffoille tyypilliseen tapaan. Äänitykset ressasivat kuitenkin eniten, musiikki pauhaa täysillä, mutta puheesta et saa mitään selvää. Harkitsin jo vakavasti, että seuraavan suomalaisen leffan katselen tekstitysten kera. Leffa oli hyvää viihdettä, paikoin hieman pitkäveteinen ja luulenkin sen iskevän paremmin hieman nuorempiin katselijoihin. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön; kiltisti me se iskän kanssa katseltiin alusta loppuun. :D Oltiin kuitenkin molemmat sitä mieltä, että viime viikonlopun leffavalinta Vares ja Pahan suudelma oli kymmenen kertaa parempi :D

No Strings Attached, noh, olihan siinä Ashton. Roosa tosin pilas leffanautinnon sanomalla heti leffan alussa, että Ashton näyttää sen mielestä yhdeltä meidän sukulaismieheltä. Eihän sitä nyt sitten enää sen jälkeen voinut ollenkaan sillä silmällä katsella. Natalie hurmasi ballerinana niin, että naista oli hieman vaikea katsella komediassa. Yritys oli hyvä, toteutus hieman laimeampi. Kivaa sunnuntaiaamupäivän leppostelua kuitenkin.

Mitä leffoja suosittelisitte ensi viikonlopun viihdykkeeksi? :)


Posted in Yleinen by Bella.