Kuume nousussa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt se matkakuumeilu on jo hieman alkanut. Hieman yli kuukauden kuluttua hyppäämme Matin kanssa koneeseen suuntanamme Barcelona ja joulukuussa lähden puolestaan mamini kanssa juhlistamaan äidin syntymäpäiviä Pariisiin. Pariisin retkellä tuleekin koluttua maailmaa oikein kunnolla, kun peruuntuneiden suorien lentojen vuoksi, pääsemme käymään koneenvaihtojen yhteydessä sekä Tanskassa että Ruotsissa. Loppuvuosi tulee olemaan siis kirjaimellisesti lennokas! :)

Mamilla on tänään nimipäivät, ja hänenkin matkakuumetta nostaakseen, ostin hänelle pienen matkustusaiheisen nimpparilahjan. Matkalaukkuun laitettava nimilappu ja matkapäiväkirja saivat ainakin jo minut suunnittelemaan kuumeisesti mitä kaikkea haluankaan Pariisissa nähdä! :) 

Kateellisena olen päässyt bloggailemaan ja datailemaan vanhempieni uudella MacBookilla nyt viikonlopun ajan, ja olen yrittänyt miettiä keinoja, joilla saisin anastettua tämän itselleni. Voih, tämä on ihana laite kaikkine ihanine grafiikkaohjelmineen. Voitte olla varmoja, että uuden bannerin tulen tämän armaan kanssa vielä kyllä piakkoin taiteilemaan ;)


Hei se on maanantai taas! Ei haittaa, sovitaan, että tästä viikosta tulee tosi energinen :))


Posted in Yleinen by Bella.