Roosa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Onko silloin vanha käpy, kun oma pikkusisko täyttää 20 vuotta? Ei. Päätin sen tänään, eikä olokaan ollut yhtään sen vanhempi tänään kuin eilen, kun kipitin aamuvarhaisella onnittelemaan muruani. Pikkumuruani, joka juuri vähän aikaa sitten sai mut päivittäin raivonpartaalle sotkemalla mun viimeistä piirtoa myöten siivotun Barbie-talon. Ihan joka päivä :D 

Roosalle on maailman helpointa ostaa lahjoja. Tiedän jo aika hyvin mistä Roosa tykkää, millaisia koruja Roosa suosii, mistä kaikesta Roosa haaveilee ja mitä hän haluaisi. Tällä kertaa uskoin meneväni lahjahankinnoissa aivan metsään, siis kirjaimellisesti päin mäntyä. Riskillä mentiin!

Ensinnäkin, Roosa näytti niin upealta siinä vedenvihreässä RUK:n tanssiaismekossaan, että halusin ehdottomasti hankkia hänelle jo jokin aika sitten Nelly.comista bongaamani Rare Fashionin mekon.  Mekon lisukkeeksi löysin vielä kivannäköisen ja melko jykevän rannerenkaan, joka sopi kauniisti mekon väreihin.

Mekon hankkiminen ei toki ollut mitenkään riskialtista, mutta entäpä nämä sitten…

Luvassa on siis paluu teinivuosien äärelle katsastamaan onko Britney Spears vielä yhtä pop kuin silloin joskus! Itse asiassa odotan keikkaa jo ihan innolla; niin hyviä muistoja jäi jälkeen Matin ja minun Bon Jovin keikasta, että halusin tarjota Roosalle edes hieman samankaltaisia synttärimuistoja.

Varmistaakseni, että MINÄ olen se, joka toisen lipun pääsee käyttämään, jätin lippuun merkiksi pienen viestin.. :D

Kuka muu on lokakuussa tulossa popittelemaan? :)

Onnellista syntymäpäivää pikkusiskoni. Enkä mä oikeesti suuttunut siitä Barbie-talon sotkemisesta..


Posted in Yleinen by Bella.