Pohjalla

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Pakkohan se oli omin silmin nähdä.

Koskenpohja.

Keskusta näytti siltä kuin Tampere olisi joutunut vähintäänkin ydintuhon kohteeksti. Karua ja jopa vähän pelottavaa. Sillan vierellä haisi kala ja innokkaimmat tekivät iltalenkkiään kosken pohjalla, osa metallinpaljastimien kera.

Me katselimme karua näkymää vain kaiteen yli. Hetken saimme jopa nauttia taiteesta, kun kaksi nuorta järjesti jonkinlaista taidepläjäystä kivikkojen päällä, yksi setä taas tiesi kertoa, että metallinpaljastimien kanssa pyörineet miehet ovat tehneet jo kovan tilin uudella harrastuksellaan. Kosken pohjasta kun kuulemma on löytynyt jo useita kultasormuksia. Se kertonee epäonnistuneista pariskuntien välisistä bile-illoista :D Kuinka dramaattista olisikaan viskata sormus koskeen!

Viihdyin tänään äärimmäisen hyvin koskenpohjan tutkiskeluasussani. Lindexin pitsikoristeinen ja väljä pusero sopi kauniisti yhteen maailman ihanampien farkkulegginssien kanssa. Täydelliset Vero Modan tummat farkkuleggarit bongasin viime viikolla Kekäleen uutuuksista. Ostos, jota en ole katunut tipan tippaa. H&M:n sinivalkoraitaiset kengät ovat olleet kesän aikana ahkerasti käytössä. Kengät sopivat nätisti farkkuihin, ja lisäämällä konjakinruskean suuren laukun käsivarrelleni, toistaa asukokonaisuuteni yhtä lempiväriyhdistelmistäni. Suloinen perhossormus kruunaa kokonaisuuden.

Hiukseni ovat tällä hetkellä kävelevä katastrofi; olen jo tovin pähkäillyt, mitä niille tekisin ja vihdoin eilen posti toi mukanaan ratkaisun. Uutta tukkaa näytillä piakkoin! ;)

Vielä ehtii käydä tutkiskelemassa, mitä pohjalta löytyy. Suosittelen; omin silmin se todellakin oli nähtävä! :)


Posted in Yleinen by Bella.