1/9/2011

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

07:00 Tästä se lähtee; melkeinpä joka arkiaamu. Herään yleensä vasta siinä kohtaa kunnolla, kun hyppään rakkaan mustan Joponi selkään. Aamusta ei juurikaan muita muistikuvia tätä ennen ole. Herään ärsyttävään kännykän piipitykseen, nousen, ruokin Epun, linnoittaudun kylppäriin vartiksi, sen jälkeen vartiksi vaatekaappini eteen miettimään joka aamu kuumeisesti, että mitä mää laitan tänään päälle?! Eilen se oli kuitenkin äärimmäisen helppoa, eilen oli punaisten farkkujen päivä ♥

07:14 Työpäivä starttaa AINA poikkeuksetta kupillisella kahvia. Eilen herkuttelin aamupalaksi uusia makuja. Starbucksin Qandi Latte Caramel nousi vakavaksi kilpailijaksi Seattle Latten rinnalle. Tapanani on mennä töihin hyvissä ajoin. Jopolla kurvaillessani laitankin usein kuulokkeet korville, ja aloitan aamuni lempibiiseillä. Usein napit jäävät hetkeksi korviin myös aamulla työpäivää alkuun laitettaessa; ennen kuin hulina alkaa ja 8 tunnin työpäivä hujahtaa silmissä ohi!

16:02 Koska työasioista en ole enkä tule täällä puhumaan, hypätään suoraan iltapäivän ja illan meininkeihin. Sen verran mainittakoon, että mikään ei voita ruokatuntia ja lounasta syksyisellä Tammelantorilla. Mustaamakkaraa ja maitoa, namnam. Töistä lähtiessäni huomaan ilokseni, että eilen Pretty.fi:ltä perille saapunut meikkivoide on kestänyt hyvässä kuosissa koko päivän. Iho ei tunnu tunkkaiselta, ja lopputulos on kahdeksan tunnin jälkeenkin ok.

16:12 Kunnes saavun vesisateen saattelemana Jopollani kotiin. Voi kääk. Koira kainaloon ja lenkille. Luvassa on koiratreffit Annan ja Lunan kanssa.

17:00 Me reippaat koiranulkoiluttajat emme kuitenkaan säästä hätkähdä, ja pitkähkö lenkki sujuu rattoisasti höpötellen. Anna ja Luna olivat äärimmäisen mieluista lenkkiseuraa sekä minulle että Epulle, ja Eppua tuntuikin kotiin päästyämme ihan harmittavan, kun Luna ei tullutkaan meille asti leikkimään :( Tyttönen taisi hurmata meidän vilivilperin ♥

18:30 Lenkin jälkeen suuntaamme vielä Epun kanssa lähellä asuvia mummuani ja vaariani tervehtimään. Ihastelen samalla heidän uudistunutta makuuhuonettaan, ja päätän tehdä siitä myös postauksen teille. Mukava illanvietto kestää jonkin aikaa, kunnes kiirehdin kotiin laittamaan salibandysankarilleni ruokaa. Kotiinviemisiksi saan serkun tekemään omenapiirakkaa (Kiitos Emppu, hyvää oli!) ja purkillisen terveyttä.

18:41 Hätäpäissäni keksin eilen uuden lempiruokani. Kun kaapista löytyy wokkivihannekset, ananasta, tonnikalaa ja nuudeleita, on lopputuloksena yksi mielenkiintoinen sekametelisoppi, joka lopulta paljastuukin todelliseksi herkkuruuaksi!

Aluksi paistan siis wokkivihannekset pannulla, lisään sekaan Santa Marian wokkinuudelit (nuo eivät tarvitse edes vettä kypsyäkseen!) ja sekoitan…

18:44 … mukaan wokkiin purkillinen ananasta mehuineen ja oman maun mukaan purkki tai kaksi tonnikalaa. Meillä kun tykätään tulisesta ruuasta, lorautan sekaan Sweet Chili Saucea, ja annan wokin hautua pannulla hetken. Valmista!

19:00 Matti saapuu kauppakasseineen reeneistä kotiin. Kauppakassin uumenista löytyy jotakin outoa. Hyvää 2,5 vuotispäivää Noora! Voi herranjestas, olipas hurmaavaa. En varmaan koskaan ole tullut niin onnelliseksi uudesta hammasharjasta ♥

19:33 BB 24/7 ja Salkkarit (kyllä, todellista kanavasurffailua luvassa) pyörimään taustalle ja kuntopyörän selkään. Kymmenen kilsan pyörälenkki sujahtaa ohi hetkessä telkkaria katsellessa. Näin urheilun täytteisen illan jälkeen maistuukin sitten omatekemä wokki.

20:30 Loppuilta vierähtääkin sitten koneen ääressä. Naputtelen postauksen, tsekkaan FB:stä kavereiden uusimmat päivitykset (virhe: eräs kavereistani on muuttanut opiskelemaan ulkomaille, ja kertoo FB:ssä nauttivansa iltapalaa omalla patiollaan uima-altaan ääressä. C’mon hei, eikö solukämppä olis riittäny :DD *kade*), samalla tarkastan vieläkö jousenhelani pärjäilee Kalevala-korun My Saaga-kilpailussa. Ja täällähän se, edelleen äänestettävissä muuten ;)

Lopulta nettisurffailu saa minussa kiukun päälle; BlueOnelta tulee jälleen varausvahvistukset koskien äidin ja mun Pariisin matkan lentoja, ja kappas, ne ovatkin JO KOLMATTA KERTAA taas muuttuneet. Suoralento Hki-Pariisi on siis lakkautettu, ja nyt sähköposti kertoo, että menomatka kulkisi sekä Tukholman että Kööpenhaminan kautta. Ei ei ei ei. Olen kerran jo asiasta reklamoinut ja asian piti olla kunnossa, mutta taas tökkii jossain. Perjantaipäivän ohjelmaan sisältyykin nyt sitten kiukkuinen soitto ja säätämistä.

22:00 Ennenkuin huomaankaan, on päivä suorastaan vilahtanut silmissä ohi. Päivä oli varsin vauhdikas ja tekemistä riitti paljon, kuinka vaikeata tosin olikaan muistaa näpsiä kaikesta ja kaikkialla kuvia. Päiväpostauksen teko osoittautuikin työläämmäksi kuin odotinkaan! :D Tämä täytyy tosin ottaa tavaksi; hauskaa oli tätä kirjoitellessa :)



Posted in Yleinen by Bella.