Bershkainen

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Vaatekaappini ensimmäinen Bershka, ladies and gentlemen.

Sain vasta tänään tietää, että Ideaparkin uusi Brand Outlet myy niinkin laajaa kattausta omista lempimerkeistäni. Varsinkin nyt, kun suuri osa tuotteista oli alennettu vielä puoleen hintaan, löytyi liikkeestä vaikka mitä tutkailtavaa!

Kesävaatteiden ihastelu ja alebongailu alkaa nyt olla omalta osaltani ohi, ja olenkin alkanut tehdä harkittuja ostoksia syksyn varalle. Vaatekaappini kaipaa siistejä, käytännöllisiä ja helposti yhdisteltäviä vaatekappaleita, jotka käyvät niin töihin ja vapaa-aikaankin.

En oikein tänään päässyt shoppailuissani vauhtiin, sillä Barbie-metsästys oli päivän tärkein missio (kuinka vaikeaa voikaan olla löytää prinsessamekkoinen-Barbie, jolla on suht paljon oheistuotteita mukanaan pikkutytölle syntymäpäivälahjaksi?! :D). Hyvällä aleprosentilla mukaan tarttui kuitenkin Bershkan kokomekko, johon ihastuin välittömästi. Hyvin istuva alaosa ja pussimainen yläosa luovat yhdessä hauskan ja helposti asustettavan kokonaisuuden, jota tullaan syksyn aikana näkemään ylläni varmasti paljon. Hyvä seitsemän euron sijoitus mielestäni! :)

Psst. Jep, kyllä se Barbiekin lopulta löytyi.. :D


Posted in Yleinen by Bella.