Suloinen sunnuntai

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Aamukahvit golfkentän terassilla piti tänään oikein ikuistaa kameralle, sillä juuri näitä auringonpaisteessa nautittuja kahvihetkiä tulee ainakin itselläni aina talvisin ikävä ♥ Eikä tuosta tuoreesta ja pehmoisesta mustikkapiirakanpalastakaan haittaa ollut. Sunnuntaiaamu lähti oikein aurinkoisesti liikkeelle.

Sunnuntai ei olisi sunnuntai ilman kierrosta Radiokirppiksellä. Luulin näkeväni asioita kahtena, kun heti melkeinpä ensimmäisestä pöydästä löysin kaksi samanlaista, samankokoista mutta eriväristä Zaran puseroa.

Olen välillä vähän huono tekemään päätöksiä ja kuinka ollakaan, kiikutin molemmat kassalle. Massiiviset puhvihihat hieman vielä mietityttivät paitoja kotona sovitellessani, mutta pienillä muutoksilla uskon saavani niistä oikeinkin kivat käyttöpaidat. En tosin vieläkään tiedä kummasta pidän enemmän, musta valkoinen on kiva, mutta musta mustakin on kiva ;) Mitä mieltä te olette?

Tämän päivän tavanomaisen asuni kruunasivat kyllä ehdottomasti nuo perjantaina Sokokselta bongatut unelmakengät! Ja mikä parasta, en näytä enää vaappuvalta pingviiniltä niillä kävellessäni, vaan viikonloput ahkerat treenit ovat tuottaneet tulosta ;)

Ylläni oli myös pari kaikkien aikojen rakkaimpaa kirppislöytöäni; Mangon euron villatakki palvelee edelleen hienosti, ja lempparikorujen joukkoon on jo päässyt tuo euron läpinäkyvä sydänkoru.

Matti suuntaa jälleen pian golfkentälle, ja luvassa pari tuntia omaa aikaa Epun kanssa ;) Luulenkin, että hyppään kohta kuntopyöräni selkään ja laitan BB:n taustamölyksi pyörimään. Houkuttelisi tosin tarttua taas kutimeen ja neuloa hieman.. ;)

Uskomatonta, että tasan kahden viikon päästä otamme suunnaksi Barcelonan ja pääsemme nauttimaan lämmöstä ja uusista kokemuksista. Mikä hauskinta, tämän vuoden aikana piipahdan vielä yhteensä viidessä maassa. Äiti ja minä kun joudumme tekemään Pariisin matkalla pari pysähdystä sekä Kööpenhamissa että Tukholmassa, ja tulipa suunnitelmiin vielä yksi Tallinnan matkakin tälle vuodelle. Hmm.. Veikkaisin, että jonkin verran matkapostauksiakin luvassa blogin puolella näiden ansiosta. ;)


Posted in Yleinen by Bella.