Sadepäivän iloksi muodikkaille lukutoukille

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ikkunan takana piskottaa vettä, viereisellä pöydällä höyryää iso ja lämmin kupillinen hunajateetä. Kädessäsi on kuusi maailmanluokan muoti- ja kauneusopusta, jotka vievät sinut mukanaan muodin maagiseen maailmaan. Mitä muuta nainen tarvitsisikaan? Ripaus puuteria, sipaisu huulipunaa, luksuslaukullinen ihmissuhdekiemuroita ja miljöönä catwalkit. Me likey ♥

1. Candace Bushnell, Summer and the City

Jatko-osa jokin aika sitten ilmestyneelle Carrie Diaries-teokselle, jossa Sinkkuelämästä tuttu Carrie ottaa nyt ensiaskeliaan kohti toimittajaksi tulemista. Glamouria, bileitä ja ihmissuhdeviidakkoja luvassa siis! ;) Mukaan kuvioihin astuvat myös Miranda ja Samantha.

2. Hillary Kerr & Katherine Power, What to Wear, Where!

50 eri tilaisuutta, 50 ratkaisua ongelmaan. Onko luvassa kuumat treffit tai ilta tyttöjen kanssa; tämä opus kertoo miten luot pukeutumisellasi halutun vaikutelman. Kukapa ei välillä kamppailisi pukeutumisongelmien kanssa?!

3. Whitney Port, True Whit

MTV:n Reality-tähtönen ja muoti-ikoni Whitney jakaa teoksensa sivuilla parhaat reeni- ja kauneusvinkkinsä, sekä raottaa yksityiselämänsä saloja lukijoille muun muassa kuvien muodossa. Hyvänä vaihtoehtona tälle on toki Lauren Conradin, Hills-tähden, Style-kirja.

4. Mariela Sarkima, Make up Bible

Meikkaamisen osa-alueet käydään tämän teoksen sivuilla läpi yksityiskohtaisesti kuvien avulla. Ohjeistusta löytyy sekä värien käyttöön että erilaisten tekniikoiden harjoitteluun, ja mikä parasta, sivuilla nähdään eri-ikäisiä ja -näköisiä suomalaisia naisia.

5. Nina Garcia, The One Hundred

Project Runwayn tuomaristostakin tuttu Nina Garcia on kunnostautunut myös kirjoittamisen saralla. Tämä teos esitteleekin ne kaikki sata juttua, jotka jokaisen naisen vaatekaapista ja/tai meikkipussista tulisi löytyä. Tsekkaa toki myös Ninan The Little Black Book of Style ja Nina Garcia’s Look Book!

6. Nina Chakrabarti, My Even More Wonderful World of Fashion

Esittelin teille joki aika sitten erästä lapsuudesta tuttua harrastustani. ”Aikuisten värityskirja” sai teidänkin keskuudessanne aikamoisen suosion, joten ajattelin vinkata teille myös tästä: My Wonderful World of Fashion-värityskirja on saanut näet jatko-osan! Penaali ja värikynät esiin, täältä tulee lisää väritettävää!

Eiköhän näillä yksi sadepäivä taltuteta ♥


Posted in Yleinen by Bella.