NewNails

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

”Kädet ovat ihmisen käyntikortti”, totesi Hyvinvointikeskus 7. Taivaan Petra, kynsi-, ripsi- ja suihkurusketustaituri, kun mietiskelin ääneen kynsien laiton jälkeen miksi ihmeessä en ole aiemmin laitatuttanut kynsiäni.

Kiinnostuin kestolakkauksen testaamisesta jo jokin aika sitten. En ole ikinä ennen oikeastaan kiinnittänyt käsiini tai kynsiini erityishuomiota. Olen lakkaillut kynsiä vasta parin kolmen vuoden ajan, enkä ole vaivautunut edes tekemään kotimanikyyreja. Nyt taisin kuitenkin jäädä koukkuun..

Hyvinvointikeskus 7. Taivaan palveluista bongasin lopulta tuon kestolakkauksen, ja päätin, että nyt oli aika saada kynnet reissua varten kuntoon.

Lähtötilanne oli tämä; läjä eripituisia kiillottomia kynsiä, pahoinvoivat kynsinauhat, ja kuivat väsähtäneet kädet.

Tykkään! Petra tiedusteli millaiset kynnet haluaisin, ja päädyimme lopulta yhdessä tuumin neutraaleihin ja siisteihin kynsiin, joita koristaa valkoinen kärki. Omat kynnet viilattiin aluksi suht samanpituisiksi. Kynsiin tehtiin hoidon aikana kestävä vahvistus gelinium-tekniikalla. Kestolakkaus kestää parista viikosta kuukauteen, kuulemma hieman ihmisestä riippuen. Kynnet eivät varsinaisesti tarvitse mitään erityistä kotihoitoa, mutta kun oma kynsi kasvaa, voi kynnelle levittää kirkasta lakkaa. Kädet virkistyivät kosteuttavan lämmöllä imeytettävän käsinaamion avulla, puhumattakaan rentouttavasta käsihieronnasta, joka hoitoon kuului.

Tämän käyntikortin aion pitää tallessa. Kiitos Petralle mukavasta juttutuokiosta ja maailman söpöimmistä kynsistä :)

Look at my nails! I got my nails done for the first time in my life. Maybe next time I will be brave enough to add some bling bling and glitter to them also ;)

What do you think?


Posted in Yleinen by Bella.