Saapasjalkakissan talviturkki

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Välillä sitä luulee eläneensä jonkinlaisessa saippuakuplassa, kun kaikkien muotivirtausten perässä ei enää millään ehdi pysyä. Viimeisin hämmästymiseni tapahtui Gina Tricotin nettikaupassa, kun törmäsin Tildeen ja hänen kavereihinsa.

Tilde fur boot top on siis ehkäpä hieman säärystimen näköinen ja oloinen vekotin, joka sujautetaan jalkaan niin, että kaunis karvareunus jää saappaan varren ulkopuolelle. Siitä en vielä päässyt täysin selvyyteen, mikä boot topin funktio on, mutta kuvittelisin sen toimittavan a) joko lämmittäjän, b) koristeen, c) lumen saappaaseen pääsyn estäjän tai d) turhakkeen virkaa.  Se joka keksii hyvän suomennoksen tuolle sanalle, on aika velho. Ja se joka sanoo, että Noora tuollaisiahan on kaupoissa ollut jo maailman sivun, on selvästikin minua paremmin ajan hermolla :D

Myönnetään, että ilman tuota paketissa olevaa käyttöohjekuvaa, olisin varmaankin luullut näitä karvakasoja epämuodostuneiksi tumpuiksi. Never say never, mutta nyt vaikuttaa siltä, että ensi talvi selvitään kyllä ilman Tildejä. ;)

Psst. Omat kymmenen euron Tildesi voit käydä klikkaamassa ostoskoriin vaikkapa täältä.


Posted in Yleinen by Bella.