Testing testing, one two three

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hylkäsin tänään tutun ja turvallisen ja valitsin vaihtoehdoista sen minulle tuntemattomamman. Alennusmyynneistä ostetut Maybellinen muutaman euron huulipunat pääsivät tänään testiin, ja yllättävää kyllä, sävy Mango Diamonds vei Beige Diamondsia ihan kuusi-nolla. Hehkuvan punainen ja säihkyvä huulipuna pysyi huulilla pitkään ja tuo sävy oli juuri sopiva tälläiselle vasta-alkavalle huulipunan käyttäjälle.

Maalaamalla huulet samaan sävyyn kuin mitä olet lakannut kyntesi, lookkisi muodostaa kokonaisuuden. Pikkumusta mekkokaan ei välttämättä tarvitse rinnalleen muuta kuin samaan väriin sävytetyt huulet ja kynnet. Siinä resepti tulevan pikkujoulukauden täydelliselle asukokonaisuudelle ♥

Mutta yksi kysymys minulle on teille huulipunien käyttäjille; kuinka te muistatte lisätä tarvittavin väliajoin punaa huulille. Itse unohdin illan mittaan edes käyttäväni huulipunaa :D

Pssst. FB-tykkäilijöille hieman jo vihjailinkin statuksessani, että lähdin tänään puseron metsästysretkelle. Shoppailureissuni ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja palasin kotiin tyhjin käsin. Suuntaan huomenna Helsinkiin erääseen tilaisuuteen, ja nyt on lookki vielä hakusessa. Noh, eiköhän metsästysretki tuonne oman vaatehuoneen syövereihin tuota tulosta ;)

// Mango Diamonds was my favourite. Beige color was way too boring even though wearing lipstick isn’t even my cup of tea. Well maybe some day ;)


Posted in Yleinen by Bella.