Got it (well okay, them)! ;)

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Olen vaaninut Nelly.comin paitapusero-osastoa nyt jo tovin. Rakastuin päätä pahkaa Rut m.fl:n paitapuseroon, joka upealla pitsikoristelullaan ja säihkyvällä värillään sai minut pauloihinsa. Samaista paitaa myytiin myös hopean harmaan värisenä ja olin jo valmis sortumaan tähän kakkosvaihtoehtoon, kunnes tänään..

.. niitä oli ilmestynyt Nellylle lisää ja vielä minun koossani! Kaunis ruosteenvärinen (?) paita sopii täydellisesti erään mustan kotelohameen kaveriksi vaikkapa pikkujouluihin. Kyllä kannatti vaania ;)

Toinen aarre löytyikin samaiselta stalkkauskäynniltä, kun paitapuseroiden joukkoon oli eksynyt yksilö, jonka ällöttävä väri ja kaunis muotoilu kiinnittivät huomioni. Keltainen ei ole ollenkaan nooramainen väri, mutta olen jo pitkään etsinyt kivanmallista paitapuseroa, jota koristaa tuollainen solmittava rusetti, ja siinä se nyt vihdoin oli. Onhan se hieman keltainen tosiaan, mutta jospa tuo syysaurinko vielä paistelisi ja aiheuttaisi jonkin sortin ruskettumisreaktiota ulkosalla. I wish.

Tämä taitaa päätyä myös Pariisii reissulle mukaan.

Voih, minä ja keltainen paitapuseroni Louvressa ♥

Mitä piditte? Täydentyikö puserovarastoni kivoilla löydöillä? :)

// At Nelly.com I found two most perfect items for my autumn. The first one is something I’ve been waiting for so long in my size and finally I found it! Yay! And the yellow one, well, it’s yellow and not my color at all, but I think it’s adorable and great for my holiday in Paris. ♥


Posted in Yleinen by Bella.