Syödään kanaa!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

On sunnuntai. Noora ja Matti ovat styylanneet vakkariin (kyllä, muun muassa meidän iskä käyttää tätä sanontaa) pari viikkoa. Noora nököttää pienen yksiönsä jättinojatuolissa ja tv:ssä pauhaa Tanssii tähtien kanssa. Nooran tekisi niin mieli naputella tekstari äitille: ” Mami, Matti kokkaa mulle ruokaa ♥”.

Olihan se nyt hienoa, kun elämäni ensimmäinen poikaystävä teki mulle sunnuntai-iltana ruokaa. Hihii, vieläkin hymyilyttää. Eikä mitä tahansa ruokaa. Siinä kohtaa, kun mun nenän eteen kannettiin iso kulhollinen maailman parasta kanasalaattia (reseptistä varmaankin tosin kuuluu kiitos Matin äidille;), olin ihan myyty ja olin valmis kipittämään alttarille tämän kokin kanssa. Kyseistä kanasalaattia meillä herkuteltiin viimeksi tänään lähes kolme vuotta myöhemmin ja voi mitä ihania muistoja voikaan ruoka tuoda tullessaan. Tällä kertaa mää tosin kokkasin ;)

Rakkausresepti sisältää siis kanasuikaleita, jäävuorisalaatin, kurkkua, keltaista paprikaa, punasipulia sekä vihreitä viinirypäleitä. Paistetut kanat lisätään salaatin joukkoon jäähtyneitä tai lämpiminä oman maun mukaan. Tänään joukkoon lisäsin myös noita viime viikonloppuna hehkuttamiani Apetina fetapaloja, ja tällä kertaa testasinkin teidän suosittelemianne auringon kuivattamien tomaattien makua (=nam). Reseptiä saa vapaasti lainata ja muokata, ties vaikka se veisi vielä joskus jonkun toisenkin tytön sydämen mukanaan ♥

Psst. Joko kurkkasit mitä posti toi tänään mukanaan? ;)

// My favourite chicken salad ♥


Posted in Yleinen by Bella.