Isänpäiväinen

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Isänpäivän kunniaksi korkkasin tänään tuon pehmoisen Vero Modan karvaliivilöydökseni ja suuren määrän sain kun sainkin silittelyjä osakseni, kun vaarilaan pörhälsin se ylläni. Tuollainen pehmoinen liivi on ihan vastustamaton; tekisi itsekin koko ajan mieli sitä silitellä ja arvatkaapas kuinka tuo pikku Eppunen olisi koko ajan kyljessäni kyhjäämässä, kun on pehmoinen syli missä nukkua :D

Muuten isänpäivän kyläilyasu olikin sitten melko basic; liivin alle puin löysähkön Gina Tricotin mustan tunikan ja Vero Modan farkkuleggarit toimivat hyvin yhteen mustien H&M:n lastenosastosaappaideni kanssa. Jonnan Kirppikseltä löydetty Palmrothin pikkulaukku on ollut kovassa käytössä, ja sen upea kultainen hihna suorastaan kuului kaveriksi tuolle Ginan käärmekorulle.

Pakko vielä vinkata teille kaikille vilukisuille siellä ruutujen toisella puolen, että mikäli puikot eivät oikein omissa kätösissä tykkää pysyä, löytyy Ginasta nyt vitosella ihanan pitkiä ja pehmoisia perinteisiä säärystimiä! Ja mikäli korvia paleltaa, käyhän tutustumassa panta-arvontaani! ;)

Isänpäivän pirtsakat kynnet syntyivät uudella lempitriollani. Pohjalakaksi valitsin MNY New Yorkin kuuman pinkin kesälakan, jonka kuivuttua vedin päälle kerroksen Wet n Wildin glitterilakkaa (blogin kautta saatu). Lakan nimi ei muuten turhaan ole Fast Dry; lakka tekee sen minkä lupaa. Hyvän päällyslakan olen löytänyt Lumenelta ja riittoisa pullo on ollut minulla jo pitkään käytössä. Joululahjaksi ajattelin itseäni hemmotella taas kestolakkauksella, nyt täytyisi saada vain mystisesti lohkeilleet kynnet jälleen kasvamaan.

Ihanaista isänpäivän jatkoa! ♥

// Happy Father’s Day! My new fake fur vest was perfect choice for this rainy and chilly autumn day. I just love it I love it! Gina Tricot’s snake necklace made perfect match with one of my all-time-favourite-flea-market-shopping. The cutest Palmroth’s bag with the golden accessories is great! ;)


Posted in Yleinen by Bella.