Lukutoukan blogilista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Lukijani lähetti minulle taannoin sähköpostia, jossa hän pyysi tekemään postauksen niistä blogeista, joissa itse vierailen päivittäin. Tällä hetkellä lempparilistaltani löytyy neljän upean bloggaajan blogit, jotka tavalla tai toisella kiehtovat ja ilahduttavat postaus toisensa jälkeen. Iloisia lukuhetkiä kaikille! :)

1. MouMou – Tähän blogiin klikkailen tieni yleensä ensimmäisenä, kun iltaisin työpäivän jälkeen istahdan kotikoneen äärelle. Iina on aivan ihana; hän uskaltaa blogissaan tuoda mielipiteitään julki, päivän asukuvia on esillä useasti ja tuote-esittelyt on tehty asiantuntevasti ja asiaan perehtyen. Suorastaan täydellinen pakkaus juuri niitä juttuja, joista itse tykkään lukea. Lifestyle-/tyyliblogi parhaimmillaan. Tästä pääset tutustumaan MouMou-blogiin!

2. Nelliinan vaatehuone- Tamperelaisen Niinan Nelliinan vaatehuone-blogi on ainakin omalla kohdallani juuri se blogi, joka blogimaailmaan tutustuessani jokunen vuosi sitten koukutti minut saman tien. Vaikka Nooran ja Niinan tyylit eivät välttämättä käsi kädessä kuljekaan, ihailen ylikaiken hänen persoonallista ja värikästä pukeutumistaan ja viimeisen parin vuoden aikana en ole varmaankaan jättänyt yhtäkään hänen postaustaan lukematta. Upea blogi! Tästä pääset tutustumaan Nelliinan vaatehuone-blogiin!

3. Cava – Upean tyylitaituri Cavan blogiin koukutuin lopullisesti kuluneen kesän aikana, vaikka ennen tätäkin kävin toki lukemassa postauksia satunnaisesti. Valokuvien laadukkuus ja erityisesti kauniit maailmalla napsitut kuvat veivät minun sydämeni mukanaan. Vaikka herttainen Cava, unohtamatta tietenkään myös blogin postauksissa viime aikoina useasti esiintynyttä pikkuherra-Kaapoa, onkin lemppariblogieni joukon uusin tulokas, uskon tämän blogin pysyvän suosikkieni joukossa pitkään! Tästä pääset tutustumaan Cava-blogiin!

4. Dulce Candy – Tämän upean muotiblogin löysin muutama kuukausi sitten, enkä vieläkään ole kyllästynyt tämän neitokaisen asukokonaisuuksien ihastelemiseen! Hän onnistuu joka kerta; jokainen asu on koottu yhteen pienimmätkin asusteet ja asukokonaisuuden osat huomioiden. Ei ole epäilystäkään siitä miksi kymmenet tuhannet lukijat ovat tähän blogiin koukuttuneet; käykäähän ihmeessä vierailulla jos sitä vielä ette ole tehneet. Tästä tutustumaan blogiin Dulce Candy!

Siinä minun topNeloseni, löytyikö joukosta myös sinun suosikkejasi? Oletteko viime aikoina tehneet hyviä uusia blogilöytöjä? :)

(Bannerit: MouMou, Nelliinan vaatehuone, Cava, Dulce Candy)


Posted in Yleinen by Bella.