Viikon päästä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ensi viikonlopun Pariisin matkan matkalaukkuun sujahtavien vaatteiden ja asusteiden valikoima on vaihtunut jo kerran jos toisenkin. Alunperin kuvittelin, että tokihan Pariisissa nautiskellaan jo joulukuun alussa napakoista pikkupakkasista ja toki vaatteetkin oli alkuperäisen suunnitelman mukaan matkaan pakattu. Tuo suht lämpöinen ja sateinen säätiedote on saanut nyt minut hieman panikoimaan ja epäröimään- onneksi apua ongelmiin löytyi jälleen kerran Nelly.comista.

Yläosia pakkaan näillä näkymin mukaan kolme. Olen ajatellut ottaa matkaan mukaan mustan nahkatakkini, joka pitää sadetta ja pientä tuultakin, mutta ei kuitenkaan saa tuskan hikeä otsalle tavarataloissa shoppaillessa. Alle sujautan ainakin lentomatkan ajaksi neuleen, todennäköisesti tuon Ax Parisin (nimi on enne;) ?) ruskean puseron ja toki matkaan on pakattava myös pienen käsilaukun lisäksi sävyihin mätsäävä huivi. Samainen neule soveltuu nätisti niin kaupunkikierrokselle kuin vaikkapa ravintolaankin, ja siinä kohtaa, kun tuolle neuleelle tapahtuu jotain katastrofaalista, löytyy laukusta sille sopiva korvaaja, Vilan musta kimalteleva ihanuus. Neuleiden lisäksi tulee laukusta löytyä myös tuollainen yleispätevä sininen peruspusero.

Alaosien tarve ja niiden mätsääminen yläosiin on aina jotenkin mukamas äärimmäisen vaikeaa. Päädyinkin tilaamaan uudet jokapaikan Piecesin farkut, jotka lähtevät ehdottomasti mukaan mikäli vain ovat ollenkaan sopivat ja istuvat. Ehkäpä toiset varahousut on myös hyvä pakata mukaan.. Nellyn valikoimista löytyi myös täydellisen kokoinen ja näköinen lompakko pitkän etsimisen jälkeen ja Mangon kaunokainen pääseekin taatusti retkelle mukaan.

Ja viimeisimpinä muttei vähäisimpänä, haave on toteutunut! Nahkaiset valkoiset suloiset täydelliset matalapohjaiset Converset saapuvat toivottavasti juuri sopivasti Nellyltä kotiin ennen Pariisin matkaa- can’t wait. Conversejen kaveriksi mukaan on toki otettava jotkin kakkoskengät.

Kyllä tällä yleisilmeellä Pariisin valloittaminen ja siihen rakastuminen on taatusti hurjasti paljon mukavampaa ;) ♥

Pssssst. Miten musta rupesi juuri tuntumaan siltä, että en todellakaan tule pärjäämään niillä pelkillä käsimatkatavaroilla. Mukaan täytyy kuitenkin mahtua vaatteiden lisäksi myös pikkuinen kaupunkikiertelyyn soveltuva käsilaukku, alusvaatteita, meikit, kamera (+objektiiveja), läppäri (tai Matin iPad… ;) oheistarvikkeineen, ja tuliaisia ja mihin se Louis Vuitton mahtuu. Apua. Nyt iski paniikki.

(sääennuste: Foreca.fi)


Posted in Yleinen by Bella.