Perjantai-illan pikkupirskeet

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Iloista lauantaiaamua! ♥ Meillä on takana oikeinkin ihana ja viihtyisä perjantai-ilta, jota vietettiin perheen kesken Matin synttäreitä juhlien. Matin vanhemmatkin saapuivat meitä tervehtimään ja kun mukaan lisättiin vielä omat vanhempani ja pikkusiskoni Roosa, oli iloinen juhlajoukko jo koossa. Pienellä porukalla saatiin oikein viihtyisät kekkerit aikaiseksi ja sankarikin tuntui olevan oikein tyytyväineen juhliinsa :)

Sillä välin, kun sankari odotti jo kuumeisesti vieraiden saapumista…

… minä valmistelin pikkupurtavaa illan juhlaväelle. Laitan teille iltapäivällä vielä takuuvarman herkkupannarin ohjeen, joka toimii aina, eikä tumpeloinkaan kotikokki saa sitä epäonnistumaan! ;)

Olohuoneen pöytä täyttyi kirkkaista pikkuvalopilkuista..

… ja illan ohjelmanumeroista vastasi Matin uudi iPad (onkohan tuo mamini hieman kateellinen, kun noin mököttää.. ;).

Sankari myös vaati, että emännän juhla-asu tuli myös ikuistaa kameralle (”miksei me Noora enää oteta asukuvia häh?!:D”)..

… niinpä me sitten Epun kanssa poseerailtiin hetkinen; minä H&M:n rimpsumekossa ja Eppu omassa kellertävässä designturkissaan. Ja kyllä, asukokonaisuus ei ole asukokonaisuus näin talvella ilman muorin tekemiä villasukkia.

Ilta vierähti pikkusuolaisen ja jutustelun parissa. Olipas kiva hieman juhlia pitkästä aikaa! ♥ Mitäs teidän perjantai-iltaanne kuului? :)


Posted in Yleinen by Bella.