Tästä reseptistä kuultua: ”sikahyvää”, ”hothothot”, ”mitä tässä reseptissä on?”, ”saisinko vieeeelä yhden palan lisää?”
Alkuperäisen reseptin löysin, kun metsästin internetistä sopivaa reseptiä Roosan ylioppilasjuhlia varten. Eteeni osui kinkkupiirakan resepti, joka vaikutti tarpeeksi helpolta ja herkulliselta. Tämä kotikokki rupesi hommiin ja lopulta syntyi…
CHILITONNIKALAKINKKUPANNUKAKKU – testattu viimeksi eilen, toimii edelleen.
Tämä on niin nopea juttu valmistaa, että uuni kannattaa laittaa lämpiämään heti, 200-225 astetta.
Vatkaa munat ja puolet maidosta (eli 4 dl) sekaisin. Lisää jauhot ja tämän jälkeen loput maidosta. Seuraavaksi on mausteiden vuoro, sekaan lisätään siis suola ja mustapippuria. Kappas, taikina onkin jo valmis.
Levitä syvälle uunipellille (jep, se littana ei nyt käy tai on kohta suru puserossa) leivinpaperi ja kaada taikina paperin päälle. Ripottele päälle tasaisesti kinkkusuikaleet ja chilitonnikala (varoitus, chilitonnikala saattaa koukuttaa ;). Herkkupannarisi on juustoraasteen ripoittelun jälkeen valmis uuniin!
Malta mielesi ja odota 25-30 minuuttia. Sitten se on valmista.