Joulunpunainen

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tässä paketoinnin lomassa ajattelin nyt pitää pienen ansaitun glögivartin ja samalla esitellä teille suloisen joulunpunaisen puseron, jonka löysin itselleni alennusmyynneistä joulua varten.Onnistuin hienosti eilen jouluostoksilla väistelemään alekylttejä, mutta Nelly.comin alennuslaarissa pitkään roikkunutta Nelly Trendin puseroa en malttanut viime viikolla enää olla tilaamatta. Tokihan jouluksi täytyy uunituore pusero olla ;)

Pusero on hurjaan kauniin punainen, ei liian hyökkäävä tai voimakas, täydellinen toisin sanottuna. Edustaa koristaa kaksi kangassuikaletta ja hihat pussittuvat kauniisti hihakappaleiden kireyden avulla. Hihakappaleissa on vetoketjut, ja kangas on kaunista läpikuultavaa materiaalia, mutta niin kerrostettua, että läpinäkymistä ei tarvitse pelätä. Itse testailin puseroa nyt vain sovitusmielessä tuon tumman topin kanssa, mutta jouluksi ajattelin valita alle mahdollisesta tuubitopin. Selkäpuoli on nimittäin niin avoin, että en tunne oloani kovin kotoisaksi ilman mitään.

Kyllä tällä kaunokaisella joulu 2011 juhlitaan mennen tullen. Punainen ei ole vieläkään se minulle ominaisin väri, mutta tällä kertaa taidan tehdä poikkeuksen. Ja huomasittekos, uskaltauduin jälleen kerran totuttelemaan myös tuon säihkyvän punaisen punan käyttöä! ;)

Joko teillä on jouluksi asukokonaisuus mietittynä? ♥


Posted in Yleinen by Bella.