Joulupilkettä silmäkulmiin

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kuulun niihin, jotka viikko toisensa jälkeen pohtivat josko sitä jo uskaltautuisi testailemaan räpsyripsien hankkimista.

Vielä olen kuitenkin tuolta kiusaukselta välttynyt. Tiedän nimittäin mitä sitten kävisi, kun pidennykset ripsiini kerrankin hankkisin. Addiktoituisin kyseisiin jatkoihin niihin, että en osaisi olla ilman.

Viime joulun aikoihin ystäväni Anna tutustutti minut ripsitupsujen jännittävään maailmaan, ja lopulta hullaannuinkin näistä ihanista katseenvangitsijoista niin, että ne pääsivät jopa päivittäiseen käyttöön. Herkkäsilmäisenä arkailin aluksi liimojen kanssa läträilyä, mutta löydettyäni itselleni täydellisen kombon ripsiä ja liimaa, opin nopeasti ja helposti tuomaan lisää ilmettä nysäripsiini.

Oma lempparini ripsitupsupakkauksista on Iberon. Pakkaus maksaa noin 8 euroa ja se sisältää ripsitupsuja kolmessa eri mitassa. Pakkauksen mukana tulee myös pieni purtilo liimaa, joka kuivuessaan muuttuu tummaksi. Liima on kestävää ja aamulla kiinnitetyt ripset kestävät ainakin omalla kohdallani iltaan asti fresheinä ja hyvännäköisinä. Ripsethän voi toki käyttää uudestaan ja uudestaan. Kun irrotat ne hellävaraisesti pois, voi ripsen päähän kuivuneen liiman irrottaa ja tupsun laittaa takaisin säilytysrasiaan.

Kiinnitän yleensä molempiin silmiini 2 kpl pitkiä tupsuja, 2 kpl keskipituisia ja 2 kpl lyhyitä tupsuja. Aloitan ripsien kiinnityksen ulkoreunasta liimaten reunimmaiseksi kaikista pisimmät tupsut. Kiinnityksen avuksi voit ottaa pinsetit, joilla voi helposti kastaa tupsun pään liimaan ja kiinnittää sen ripsen tyveen.

Mielestäni tupsuilla aikaan saatu muutos ilmeeseen on aivan ihana. Ylemmässä kuvassa ripsiin on kevyesti laitettu Maybellinen ripsiväriä, ja alemmassa ripsitupsut ovatkin jo paikoillaan.

Mitä mieltä olette? Olisiko näistä luomaan jouluista pilkettä silmäkulmiin? ;)


Posted in Yleinen by Bella.