Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse..

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tiedättekös, välillä sen joulumielen voi löytää mitä ennalta-arvaamattomammasta paikasta. Lähdin isän ja äidin kanssa illalla viemään joulutervehdystä eräälle sukumme vanhimmista erääseen vanhustentaloon, ja yllätykseksemme vanhuksille olikin juuri täksi illaksi järjestetty Kuusijuhla. Pääsin kuin pääsinkin siis tänäkin vuonna joulujuhliin, joiden ohjelmaan kuului muun muassa vanhusten tekemä näytelmä, yhteislaulua ja erään vanhan herrasmiehen lauluesityksiä, jotka valehtelematta nostivat karvat pystyyn. Hauska ja yllätyksellinen ilta takana siis, ja mieli on nyt kymmenen kertaa jouluisampi kuin ennen tätä kokemusta ♥

Iltaan on mahtunut myös paljon muuta jouluista puuhailua.

Tein muun muassa elämäni epäonnistuneimman joulupaketin (jos tietäisitte mitä tuo nyytti sisältää ymmärtäisitte kyllä :D)..

… mutta samalla sain tosin ne viimeisetkin lahjat pakettiin.

Kuten jouluperinteisiini kuuluu, pientä panikointiakin oli havaittavissa, kun huomasin, että osa joulukorteista ei vielä ollutkaan lähtenyt maailmalle..

…siinä samalla iloitsin kuitenkin Mirablingin lähettämästä joululahjasta, ja mietin jokohan Airin palkinto on mennyt hänelle tänään perille.

Join varmaankin puoli pullollista uutta Citymarketista löytämääni appelsiinimehua, joka maistuu aivan siltä, kuin olisin juuri noukkinut appelsiinit aurinkoisesta puutarhasta ja tehnyt niistä mehua..

.. ja samalla mittailin, tuumailin ja unelmoin uudesta kodistamme, jota kävin tänään yhdessä Roosan kanssa katsomassa. Voisiko joku kertoa, millä keinoin tämä muuton odottaminen ei tuntuisi niin pitkäveteiseltä? :D

Millainen päivä teillä on ollut? :)


Posted in Yleinen by Bella.