Joulun Sydän

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Eilen odotellessamme jouluruuan kypsymistä ( =jouluruoka á la Matti ja Noora eli ristikkoperunoita ja siipiä), Matti kiikutti joulupöytään jälkkäriksi pienen pienen paketin. Koska jouluaattoa emme vietä yhdessä, on meillä ollut tapana vaihtaa lahjat jo aatonaattona. Tästä pienestä kauniista lahjapaketista paljastui jotakin aivan ihanaa ja toivottua.

Kyllä vain, sormushan se siellä, no ei nyt vielä ”the sormus”, mutta sormus kuitenkin. Voi ei, säikäytinköhän sukulaiset siellä ruudun toisella puolella jo pahanpäiväisesti sormuspuheillani ;) Joka tapauksessa olin vähän vinkkaillut, että Kalevala korulta löytyy todella kauniita ja persoonallisia ikinuoria sormuksia, joista jonkun mielelläni haluaisin myös itselleni. Vuoden aikana Kalevala korulle on tullut sydämessäni ihan uudenlainen merkitys erään messumatkan vuoksi, ja Matti olikin mielestäni päätynyt juuri oikeaan vaihtoehtoon sormusta valitessaan.. 

”Talon sydän” on mielestäni yksi Kalevala Korun kauniimmista sormuksista, ja valinta todellakin osui kohdalleen. Upeasti muotoiltu, persoonallinen mutta yksinkertainen muoto sopii jokapäiväiseen käyttöön. Kyllä Matti tietää.. ;) ♥

Valittaessa Kalevala Koruja lahjaksi, ei mielestäni kovin vikaan voi koskaan mennä. Korut ovat ikuisia, henkivät suomalaisuutta ja ovat lähiaikoina saaneet lookiinsa myös ripauksen nuorekkuutta ja moderniutta. Löytyykö sinun korulaatikostasi jokin erityisen tärkeä Kalevala Koru? :)

// The best gifts come in small packages, don’t they? ;)


Posted in Yleinen by Bella.