Joulupäivän aamuhetki

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Venähtikö aattoilta konvehtien ja kirjojen parissa pitkäksi? Väsyttääkö kenties? Mikäli silmäluomet roikkuvat siellä ruudun takana yhtä alhaalla, kun joulukoira Epulla, kannattaa kipitellä keittiöön joulukahvin ääreen. Tämän joulun parhaat kahvit keiteltiin työkaverini minulle antamasta Pauligin suklaakahvipussukasta.

Kahvi kuuluu tärkeänä (!) osana jokaiseen aamuuni, ja mikäli kahvikupillinen jää aamulla juomatta, huomaa sen viimeistään iltapäivän ohimoita jyskyttävästä päänsärystä. Olen kuitenkin melko tylsä kahvinjuoja, kaapista löytyy vain sitä perussettiä, Juhlamokkaa tai Presidenttiä, enkä useinkaan uskalla vaarantaa kahvihetkeä uusiin makuihin tutustumalla.

Suklaakahvipussukasta ilmoille leviävä suklaan tuoksu oli kuitenkin niin valloittava ja hurmaava, että päätin joulun kunniaksi tehdä pienen syrjähypyn makukahvien puolelle.

Tuo testailu kannatti; pehmeän suloinen kahvi oli tämän jouluaamun kohokohta. Arnoldsin makukahvit saivatkin nyt haastajan rinnalleen ;) Entäpä te muut kahviaddiktit? Mistä kahvista keitetään parhaat joulukahvit? :)


Posted in Yleinen by Bella.