Voi pojat mikä vuosi!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt kun kelailen kulunutta vuotta kuukausi kuukaudelta taaksepäin, en voi olla muuta kuin hymyilemättä. Vuoteen kuului niin paljon kaikkea, että ilman blogista muodostunutta päiväkirjaa olisi vaikeaa pysyä tapahtumien kulusta edes kartalla.

VOI POJAT MIKÄ VUOSI 2011 OLIKAAN- TOP 10

 1. Meinasin eräänä syksyisenä iltapäivänä pudota penkiltä, kun huomasin voittaneeni Nelly.comin ja Libressen yhteistyössä järjestämän kollaasin suunnittelukilpailun lukuisien osallistujien joukosta. Uskomaton fiilis kantoi koko syksyn ja ensi vuoden alussa onkin luvassa voittomatka Ruotsiin tutustumaan Nellyn päämajaan.

2. Ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatkamme Matin kanssa suuntasi syyskuun lopussa Barcelonaan, tuohon muodin ja arkkitehtuurin luvattuun kaupunkiin. Jännäksi retken teki se, että lensin tuolloin lentsikalla elämäni ensimmäisen kerran.

3. Meirän Eppu sai ensikosketuksensa julkisuuden kanssa, kun kuva Epusta Matin lähihoitajana päätyi YLE1:n heinäkuun kesäkuvakilpailun finaaliin. Fanipostit voi osoittaa blogin sähköpostiosoitteeseen ;)

4. Vuosi huipentui joulukuun alussa Pariisiin matkaan, jonka hankin äidille syntymäpäivälahjaksi. Matka oli monien vuosien haaveiden täyttymys ja uskomaton retki jääkin muistoon sydämiimme taatusti loppuelämämme ajaksi. ♥

5. Se yö. Se fiilis. Ne jellonat. Ei muuta sanottavaa.

6. Ensimmäinen stadionkeikkani korkattiin Helsingissä, kun Matti kiidätti minut katsomaan Jon Bon Jovia pääkaupunkiimme. En ikinä unohda sitä tunnetta, kun pompin kädet ilmassa sadetakki päällä Living On A Prayerin tahtiin järkyttävässä kaatosateessa. Hui, menee ihan kylmät väreet vieläkin :D

7. Heinäkuussa juhlittiin 24. syntymäpäiviäni. Synttärilahjaksi pääsin tutustumaan muun muassa näihin suloisiin räpsyripsiin.

8. Tuleva huhtikuu tulee olemaan jännittävää aikaa, sillä silloin Kalevala Koru lanseeraa markkinoille My Saaga-helasuunnittelukilpailun voittajien suunnittelemat korut. Matka Helsingin Muotimessuille palkintoa vastaanottamaan oli ainutlaatuinen kokemus, enkä taatusti unohda sitä koskaan.

9. Tutustuin vuonna 2011 myös ensimmäistä kertaa Tallinnaan, kun lähdimme perheen kesken juhlistamaan kyseiseen kaupunkiin isäni syntymäpäiviä. Kauniiseen kaupunkiin tykästyinkin välittömästi ja palasinkin sinne uudestaan jo lokakuussa.

10. Jätimme hyvästit pikkusiskoni Roosan teinivuosille, kun vein hänet synttäreiden kunniaksi kuuntelemaan Britney Spearsia Helsingin Hartwall-areenalle. Mieleenpainuva keikka olikin yksi vuoden kohokohdista.

Kuten jo ihan blogitaipaleeni alussa arvelinkin, on tästä blogista tullut minulle mahdottoman suuri osa elämääni. Sen päivittäminen on minulle tärkeää, ehkä jopa hieman terapeuttistakin, ja ollut ihanaa huomata, kuinka lukijakuntani on kasvanut ihanilla persoonilla, fiksuilla nuorilla, jotka rakastavat samoja asioita kuin minäkin; muotia, kirppislöytöjä, käsitöitä, ystäviään ja perhettään, sisustamista ja ennen kaikkea, tätä blogimaailmaa. On hienoa lopettaa tämä vuosi siihen, että joulukuussa 2011 olette tehneet blogihistoriani kuukausittaisen kävijäennätyksen. Kiitos teille; uusi vuosi, vanhat kujeet. Ja toki ripaus kaikkea uuttakin!

Terveyttä, rakkautta, mahtavia alelöytöjä, uusia kokemuksia ja eritoten onnea vuodelle 2012 ihan jokikiselle siellä ruudun toisella puolella ♥


Posted in Yleinen by Bella.