Uusi koti: Karu kylppäri?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

On aivan liian vaikeaa ja pitkäveteistä alkaa odotella muutaman viikon päähän sijoittuvaa muuttoamme; siksi unelmointi on jo käynnissä ja pieniä tekstiilihankintoja olen päättänyt tehdä jo ennen muuttoa, jotta uusi koti saadaan mahdollisimman pian valmiiksi. Tämänhetkisessä kodissamme minua on aina ahdistanut värien sekamelskat ja tavarapaljous, ja nyt tarkoituksenani olisikin päästä kaikesta turhasta eroon ja ”piilottaa” kaikki se pikkusälä kaappeihin ja boxeihin.

Värimaailmaksi kylpyhuoneeseen olen ajatellut seuraavaa:

Päätin tai siis päätimme (:D) värimaailman jo etukäteen ennen tätä kollaasin yhteenkokoamista, mutta jotenkin värien synkkyys sai minut nyt hieman toisiin ajatuksiin. Kylpyhuoneemme on laatoitukseltaan tumman harmaa ja vesikalusteet ovat toki perinteisen valkoisia, saunan lauteet ovat puolestaan vaaleaa puuta. Musta, valkoinen ja harmaa toki sopivat täydellisesti yhteen, mutta saanko näiden värien avulla kodin kylppäristä ja saunatiloista viihtyisän?

Siksipä päädyinkin harkitsemaan tehostevärien käyttöä. Miltä nämä sinun mielestäsi näyttäisivät edellämainittujen värien rinnalla?:

Harmaa ja pinkki sopivat yhteen kuin nenä päähän, mutta Matti ei välttämättä tähän valintaan tykästyisi. Seuraavana vaihtoehtona harkitsisinkin vakavasti tumman sinistä. Sininen, musta ja valkoinen kulkisivat kimpassa raikkaana väriyhdistelmänä, jota pintamateriaalien harmaa vielä entuudestaan korostaisi. Valkoista en tosin missään nimessä tule pyyhkeisiin väriksi valitsemaan; valkoiset materiaalit kellastuvat niin nopeasti ja en voi sietää tahroja esimerkiksi vieraiden käsipyyhkeissä, yök! :D

Lopulta tämän kaiken pähkäilyn jälkeen H&M Home-osastolta ostoskoriini päätyivät seuraavat tuotteet:

Tuon suloisen pyykkipussin ajattelin ripustaa pesukonetta vastapäätä olevan korkean kaapin vetonuppiin roikkumaan ikään kuin koristeeksi, mutta toki suloiseen pussukkaan voi laittaa tavaraa säilytykseenkin. Lopulta värivaihtoehdoissani päädyin siis raitaisiin sinimustavalkoisiin pyyhkeisiin, jotka löytyivät juuri sopivasti H&M:n aleista! Suihkuverho oli lopulta se mikä pääni sai tähän lookkiin kääntymään; ihanan karu mutta samalla sopivan tunnelmallinen!

Vinkki!: Arkeen ja erityisesti kylppäriin saa luotua kivaa pientä luksusta ja arvokkuutta, vaihtamalla ne kammottavat muoviset suihkuverhon pidikerenkaat metallisiin. Omat metallirinkulani hommasin jo pari vuotta sitten muutamalla eurolla H&M:ltä!

Mitä piditte? Teinkö lopulta oikean päätöksen? Itse näen jo sieluni silmin itseni meikkailemassa aamukiireessä tunnelmallisessa ja yhtenäisessä kylppärissä ;)


Posted in Yleinen by Bella.