Kampauskatastrofi vältetty

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Muistatteko vielä, kun kerroin teille patukkakiharoista? Eräänä iltana yritin piristää itseäni ajatuksella helposta seuraavasta aamusta, testaamalla patukoita ihan lievästi kostutettuihin hiuksiin. Kuvittelin, että lopputulos olisi lainehtiva ja kiharat melko loivia. Toisin kuitenkin kävi ja aamulla minua peilistä katseli tämä pörröpää:

Sivuille kiharat olivat tarttuneet todella kauniisti, mutta takaraivo ja muut alueet olivat niin loivaa ja lievää kiharaa, että lopputulos oli kokolailla aika koominenkin; kiharalook edestäpäin katsottuna, suorat hiukset takaa katsottuna.

Aikaa ei kuitenkaan ollut hiusten suoristamiseen saati pesuun, joten näillä oli mentävä mitä oli annettu. Jotain oli kuitenkin tehtävä ja päätinkin samalla kuvailla hieman myös teille, miten suloisia kampauksia patukoiden ja patukkakiharoiden avulla saa luotua.

1. Helpoin tapa saada vallottamat kiharat kuriin on tietenkin kiinnittää ne löysälle ponnarille. Tupeeraa hiusta kutienkin ensin hieman, jotta saat ponnarista kuohkean ja ”laitetun” näköisen. Anna sivuilta pursuilevien kiharoiden vapaasti roikkua kehystämässä kasvojasi, hurmauskiharathan ovat aina muotia. Kokeile myös suloista sivuponnaria!

2. Kiharrettu hius taipuu paremmin ja suht helposti myös nutturakampauksiin. Vedä hiukset jälleen ponnarille (tukevamman tuntuisen saat nutturasta, kun kiristät ponnarin melko tiukalle). Ota avuksesi pinnit ja kiinnitä kiharoita pinnien avulla päähän. Itse pidän eniten melko suuresta ja pörröisestä kiharanutturasta. Kaiken ei aina tarvitse olla niin viimeisen päälle siloteltua ;) Ja jälleen, älä unohda hurmauskiharoita!

Uskomattomintahan näissä kyseisissä kikkuroissa on se, että avatessasi esim illalla tuon pörröisen nutturakampauksesi, paljastuu hiuksistasi niin uskomattoman upeat kiharat, että harkitset kahdesti kannattaako nukkumaan mennä ollenkaan vai odotella kiltisti pää pystyssä kiharoiden kanssa seuraavaa aamua ;)

Mikseivät ne aamulla näyttäneet tältä? :)

// What to do with the bad hair day and lazy curls. Here’s some tips for you! :)

Psst. Muistakaahan kurkkia mitä kirppikseltä löytyy! :)


Posted in Yleinen by Bella.